1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Havalimanı Rize'ye nasıl yapıldı?
Havalimanı Rize'ye nasıl yapıldı?

Havalimanı Rize'ye nasıl yapıldı?

Pazar'da AK Parti seçim bürosunu ziyaret eden Rize eski Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize'de havalimanı fikrinin nasıl kabul edildiğini detaylarıyla anlattı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
AK Parti Pazar Seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Rize eski milletvekili Nusret Bayraktar ilginç açıklamalar yaptı.

bayraktar3-001.jpg

Bayraktar, İstanbul Havalimanından başlayıp sözü Rize Havalimanına getirirken, bu projeye çok karşı çıkan, atıl yatırım olacağını iddia edenler olduğunu ancak konuyu sıcak tutup yaptıkları çalışmayla gündeme aldırdıklarını detaylı bir şekilde anlattı.

bayraktar2-001.jpg

Havalimanına isim teklifleri alan Bayraktar, kendi teklifini de gündeme getirdiği açıklamasında, belediye başkanı Ahmet Basa’ya da destek çıkarak, Pazarlılar'ın gönül belediyeciliğine destek verdiğini ve desteklerinin devam edeceğine inandığını söyledi.

bayraktar1.jpg

İşte Nusret Bayraktar'ın seçim irtibat bürosunda yaptığı o ilginç ve tarihe not düşülecek açıklamalar:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum