1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HAYATİ YAZICI: AK PARTİ SÖZÜNÜ TUTMADI!
HAYATİ YAZICI: AK PARTİ SÖZÜNÜ TUTMADI!

HAYATİ YAZICI: AK PARTİ SÖZÜNÜ TUTMADI!

Hayati Yazıcı: “Çaykura işçi alımı konusunda AK Parti Hemşin’e verilen sözü tutmadı.”

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Hemşin İlçe Başkanı Hayati Yazıcı, Çaykur’un son işçi alımlarında kendi ilçelerinde adaletsizlik yaşandığını iddia etti.

hayatiyazici-002.jpg

Yazıcı yaptığı açıklamada, “Herkesin bildiği bir husus Hemşin’in göç verdiği. İşte biz bu göçün önüne geçmek için o yıllarda AK Parti’de İl Genel Meclisi üyesi olarak vazife yaparken, Sayın Başbakanımızdan Hemşin’e bir çay fabrikası sözü aldık. Sağolsun fabrikamız açıldı ve işçi alımı gündeme geldiğinde aynı isim ve soyadı taşıdığım dönemin bakanı Sayın Hayatı Yazıcı ‘bir fabrikayı buraya yapan işçisini de alır’ şeklinde verdiği beyanat vardır. Ancak başka fabrikalardan işçi nakli yapıldı. Bu yıl işçi alımı gündeme geldiğinde fabrikada bulunan çevre ilçelerden gelen işçilerin eski fabrikalara gitmeleri için dilekçeleri istendi. Ancak nedense bu dilekçeler işleme konmadı. Çünkü işleme konsa ve bu işçiler geldikleri fabrikaya geri gönderilseydi bugün Hemşin’e alınan işçi sayısı en az iki kat olacaktı. Her zaman olduğu gibi Hemşin’in hakkı bir defa daha yenilmiş ve iktidar partisinin ilçemiz temsilcileri buna seyirci kalmıştır.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum