1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hem Kur'an öğreniyor hem spor yapıyorlar
Hem Kur'an öğreniyor hem spor yapıyorlar

Hem Kur'an öğreniyor hem spor yapıyorlar

Pazar'da Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından M. Akif Prim Spor Salonunda, yaz spor kursları ile yaz Kur'an kursu etkinlikleri aynı çatı altında gerçekleştiriliyor.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar’da yaz spor okulları cıvıl cıvıl.

“Hayde spora” sloganıyla Pazar’da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan il spor merkezleri kapsamında Pazar’da da 11 branşta ücretsiz yaz spor okulu açılırken, kayıtları devam ettiği bildirildi. Şimdiye kadar 650 çocuğun kaydı yapılan yaz spor okullarına Pazar halkı tarafından ilginin çok olduğu ifade edildi.

spor9-002.jpg

11 branşı da aynı anda yapabilecek kapasiteye sahip olan Mehmet Akif Pirim Spor Salonu cıvıl cıvıl hali ve deneyimli kadrosuyla, hizmet vermeye devam ediyor.

spor8-004.jpg

Resmi açılışın, Spor Genel Müdürlüğü’nün kuruluş yıl dönümü olan 29 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 13.00 da Mehmet Akif Pirim Spor Salonu'nda yapılacak törenle gerçekleştirileceği belirtildi.

spor7-003.jpg
 
Ayrıca Pazar Müftülüğüyle yapılan iş  birliğiyle sabah yaz kuran kursularını müftülük tarafından görevlendirilen hocalardan spor salonda alan çocuklar akabinde kendi tercih ettikleri spor branşında ücretsiz eğitimlere Katılma fırsatı veriliyor.

spor6-004.jpg

05-18 yaş yaş grubu çocuk ve gençlerin alanında uzman antrenörlerden; basketbol, hentbol, badminton, jimnastik, karate, tekvando, güreş judo kick boks, kano ve voleybol branşında yaz boyu eğitim alacak.

spor2-012.jpg

spor3-008.jpg

spor4-006.jpg

spor5-005.jpg

spor1-013.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum