1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin Halk Eğitim’den muhteşem sezon finali
Hemşin Halk Eğitim’den muhteşem sezon finali

Hemşin Halk Eğitim’den muhteşem sezon finali

Hemşin Halk Eğitimi Merkezinin yılsonu sergisi semazen gösterileri ve müzik evinde ders gören din görevlilerinin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

Hemşin Halk Eğitimi Merkezi yılsonu müşterek sergisi görkemli bir finalle gerçekleştirildi.

hems7-003.jpg

Hemşin Belediye Binası terasında gerçekleşen programa Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar ve ilçedeki idarecilerin yanı sıra; Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş da iştirak etti.  

hems8-003.jpg

Bu sene bir ilki gerçekleştirerek Mini Konservatuar Müzik Evi projesine imza atan Hemşin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Müzik Evinin ilk meyvesini toplamaya başladı. Kursiyerlerin muhteşem konseri izleyicileri mest ederken, konserde yer alan semazen gösterisi ise büyük beğeni topladı.

hems6-003.jpg

Bu yıl Konya’da yapılacak olan Türkiye Tekvando Şampiyonasında Hemşin’i minikler ve yıldızlar kategorilerinde temsil edecek kursiyerler izleyenleri hayran bırakan performanslarıyla alkış topladı.

hems5-004.jpg

Hemşin Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hızır Hatırnaz Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Hilmi Çolakoğlu’na yılsonu sergilerine sürpriz iştiraklerinden dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti. 

video1.png

hems9-003.jpg

hems4-005.jpg

hems3-005.jpg

hems2-006.jpg

hems1-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum