1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HEMŞİN'DE DİN GÖREVLİLERİ KAYNAŞTI
HEMŞİN'DE DİN GÖREVLİLERİ KAYNAŞTI

HEMŞİN'DE DİN GÖREVLİLERİ KAYNAŞTI

Hemşin Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği tarafından, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen birlik ve dayanışma programı geniş katılımla gerçekleştirildi.

A+A-

Hemşin Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği tarafından, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde din görevlilerinin katılımlarıyla, Hemşin Saklıkent Alabalık Tesislerinde birlik ve dayanışma programı düzenlendi.

hems3-001.jpg

Programa Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen, Hemşin İlçe Müftü Vekili Ali Necip Erdem, Pazar İlçe Müftü Vekili İsmail Çepni, Diyanet-Sen İl Temsilcisi Recep Şafak, Diyanet-Sen İl yönetim kurulu üyeleri Cemal Taşçı ve Kenan Çavuşoğlu, Daire Amirleri,  Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ile din görevlileri katıldı. 

hems1-001.jpg

Programın açılış konuşmasını Diyanet-sen İlçe Temsilcisi Recep Tarakcı yaptı.

Tarakcı konuşmasında “Sendikamızın amaçlarından birisi üyeleri arasındaki birliğin, beraberliğin ve dayanışmayı sağlamak, böylece gücümüzü pekiştirmektir. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

hems2-001.jpg

Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen ise yaptığı konuşmada İmam ile Din Görevlisi karşılaştırmasını yaparak “İmamın görev yaptığı yerde topluma önder ve lider olması gerekir” dedi.

hems4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum