1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin’de ulaşım durdu, enerji kesildi!
Hemşin’de ulaşım durdu, enerji kesildi!

Hemşin’de ulaşım durdu, enerji kesildi!

Hemşin Çay Fabrikası yanında meydana gelen heyelan nedeniyle bir çok mahalle ve köy yolu ulaşıma kapanırken bölgeye elektrik de verilemiyor.

A+A-

Hemşin'de meydana gelen heyelan yaşamı olumsuz etykiliyor. ilçede bazı köy ve mahalle yolalrı ulaşıma kapanırken bir çok bölgede de elektrik kesintileri yaşanıyor.

hems3-006.jpg

Konuyla igili Çoruh EDAŞ'tan yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "​Hemşin İlçesinde dün akşam Çaykur Çay Fabrikası ve tarihi köprü  yanında  aşırı yağmur sebebiyle  meydana gelen heyelan bölgedeki enerji nakil hatlarına  zarar vermiş; Akyamaç,Ortaköy  Cami ve Sırt Mahalle, Nurluca köylerinin enerji aldığı 8 trafo bölgesine akşam saat 20:30 dan itibaren enerji verilememektedir. Hava muhalefeti sebebiyle heyelan olduğu bölgede  çalışmalar yapılamamış, ÇORUH EDAŞ ekipleri afet dolayısıyla yıkılan hattın yapımına  sabah  saatlerinden  itibaren sahada çalışmalar devam etmekte olup,yıkılan  hatlar normale getirilip açıklanan hatlara  saat 13:00 civarında bölgeye enerji verilecektir."

video1.png

hems2-007.jpg

hemsin1-005.jpg

hyln.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız