1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşinli iş adamının katili ortağı çıktı!
Hemşinli iş adamının katili ortağı çıktı!

Hemşinli iş adamının katili ortağı çıktı!

Yaklaşık 1 haftadır kayıp olan Bodrum'daki Hemşinli iş adamı Ali Özdemir'in cesedine ulaşılırken, cinayeti eski iş ortağı üstlendi!

A+A-

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 1 hafta önce kayıp olduğu gerekçesi ile aranan Rize Hemşinli işadamı Ali Özdemir'in cansız bedenine ulaşıldı.

İşadamının kaybolmadığı, ortağı tarafından öldürüldüğü öğrenildi. Önceki gün intihar girişiminde bulunan M.Ö.'nün cinayeti itiraf etmesi üzerine belirttiği bölgede arama yapan güvenlik güçleri, Ali Özdemir'in çalılıklar arasına atılmış cesedini buldu. Ceset, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için morga getirildi.

Uzun yıllardan bu yana Bodrum iş hayatının içerisinde olan ve Bitez'de faaliyet gösteren bir işletmenin ortaklarından Ali Özdemir, 1 hafta önce sabah saatlerinde ortadan kaybolmuştu.

hems-001.jpg

Yakınları cumartesi akşamına kadar bekleyip, akşam saatlerine kadar kendisine ulaşamayınca kayıp olduğu yönünde emniyete başvurmuştu. Emniyet güçleri ve AKUT ekipleri tarafından günlerdir aranan Ali Özdemir bulunamamıştı. Önceki gün Ali Özdemir'in ortağı M.Ö.'nün intihar girişiminde bulunmasının ardından polis ekipleri M.Ö.'yü sorguya aldı. Sorgusunda ortağını öldürdüğünü itiraf eden M.Ö.'nün cesedi de bir yere sakladığı öğrenildi. Cesedin, Bodrum'a bağlı Göbeklitepe mevkiinde olduğunu belirten şüpheli M.Ö.'nün ifadesi üzerine bölgede arama yapan güvenlik güçleri, Özdemir'in cansız bedenini çalılıklar arasında buldu.

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Özdemir'in cansız bedeni Bodrum Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Herkesi şaşkına çeviren kayıp olayının ardından çıkan sır dolu cinayet ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Ali Özdemir Rize'nin Hemşin İlçesi Yeniköy mahallesi Şahmilli'den idi. 

Cinayetinin arkasındaki sır perdesi aralanıyor
Muğla’nın Bodrum ilçesinde aniden ortadan kaybolan ve daha sonra ormanlık bir alanda cesedi bulunan ünlü iş adamı Ali Özdemir’in yasak aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı.

Kıskandım öldürdüm

Dün sabah saatlerinde Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına avukatı ile birlikte gelen Mustafa Ö. cinayeti itiraf etti. Mustafa Ö. ifadesinde Ali Özdemir ile eşi Tuba Ö.’nün ilişkisi olduğunu öğrendiğini ve daha sonra Ali uyurken kafasının arkasından tek el kurşunla öldürdüğünü itiraf etti. Bunun üzerine gözaltına alınan Mustafa Ö. önce Özdemir’in cesedini götürdüğü yeri polislere gösterdi. Özdemir’in cesedine ulaşılmasının ardından telefonları ve silahı nereye attığını da polise anlattı.

2322498.jpg

Gece eğlendi sabah öldürdü

Olayın olduğu gece Mustafa’Ö’nün doğum gününü Ali Özdemir ve yakın arkadaşlarıyla kutladıkları öğrenildi. Ali Özdemir, Mustafa Ö., Mustafa’nın eşi Tuğba Ö. ve Tuğba’nın kız kardeşi Kübra S. ile birlikte Mustafa’nın evine gittikleri de ortaya çıktı. Tuğba Ö. Ali Özdemir’in kaybolmasının ardından polise verdiği ilk ifadesinde evden sabah kız kardeşi Kübra Ö. ile kahvaltıya gittiklerini o esnada Ali Özdemir’in evde yattığını beyan etmişti.

Mustafa’nın kayınbabası cesedi taşımış

En yakın arkadaşını öldüren Mustafa Ö. itirafından eşi ve baldızını kahvaltıya gönderdiğini daha sonrada uyurken kafasına tek el ateş ederek öldürdüğünü ve daha sonra Kayınbabası Avni. S’den yardım istediğnide söyledi. Bunun üzerine Mustafa Ö.’nün kayınbabası Avni S. de gözaltına alındı. Avni S. de damadının Ali Özdemir’i öldürdüğünün kendisinde cesedi taşımak için yardım istediğini polise anlattı. Ali’nin cansız bedenini bir muşambaya sardıklarını ve daha sonra Göktepe mevkiinde bulunan ormanlık alana attıklarını da itiraf etti.

Polis 6 kişiyi gözaltına aldı

Cinayetin ardından Mustafa Ö., Kayınbabası Avni S.’nin ifadelerinin üzerine Mustafa’nın eşi Tuğba Ö. ve baldızı Kübra S. de gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre Mustafa Ö.’nün kayınvalidesi ve evde temizlik işlerini yapan 2 kişinin daha ifadeleri alınmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildiği bildirildi.
Öte yandan Polis dalgıç ekibi dün deniz dibinde arama yaptı. Bitez sahilinde deniz dibini didik dik arayan ekipler 2 cep telefonuna ulaştı. Bugün ise dalgıç ekipleri tekrar deniz dibinde arama yapmaya başladı. Cinayet silahını arayan ekipleri dedektörler ile arama çalışmalarını sürdürüyor.

Eren Ayhan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum