1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Her şey daha güzel bir Güzelyalı Mahallesi için
Her şey daha güzel bir Güzelyalı Mahallesi için

Her şey daha güzel bir Güzelyalı Mahallesi için

Pazar Güzelyalı Mahallesi'nin 2 dönemdir muhtarlığını yürüten Orhan Kalça, yeni dönemde adaylığını duyururken, "Her şey daha güzel bir Güzelyalı Mahallesi için" sloganıyla çalışıyor. (Reklamdır)

A+A-

Sevgili Güzelyalılı hemşehrilerimiz; ben mahalle muhtarınız Orhan Kalça.

Güzelyalı mahallesinde dünyaya geldim. Sırası ile Kirazlık İlkokulu, Pazar Ortaokulu, Pazar Lisesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesini bitirdikten sonra ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne bağlı çeşitli fabrikalarda memur olarak görev yaptım. 2006 yılında 1. derecenin 4. kademesinde Pazar Çay Fabrikasından emekli oldum. 2009 yerel yönetim seçimlerinde Güzelyalı Mahallesine muhtar olarak seçildim. 2014 yılında da yeniden göreve layık görüldüm. Seçildiğim günden itibaren görevimi layık olduğu üzere sorumluluk ile bugüne kadar yürütmekteyim.

gyali1.jpg

Muhtarlık dönemimde ilgili kurumların destekleri ile mahallemize yapmış olduğumuz bazı hizmetleri sizin ile paylaşmak isterim;

*Mahallemizin tüm yolları beton ve asfalt yapılmıştır.
*sokak ve cadde isimleri yeniden isimlendirilerek adres bulmak kolaylaştırılmıştır.
*Mahallemizin sahil boyu gezi yolu yapılmış olup ışıklandırılması, belli mesafelerde kamelyalar ve spor kompleksleri konulmuştur.
*Mahallemizin ihtiyacı olan üst geçidin tüm saha etüt çalışmaları yapılmış, ödeneği çıkmıştır. Üst geçit yapılmasına engel olan yüksek gerilim telleri en kısa sürede yer altına alınarak inşaata başlanacaktır. Bu süre sarfında üst geçit olana kadar sahil kısmında geçmek için geçici 2 adet yaya geçidi yapılmıştır.
*Mahallemize 3 adet elektrik trafosu koyularak elektrik hatları güçlendirilmiştir. Mahalle içerisinde geçen tüm açık teller kapalı hale getirmiştir ve yanmayan sokak lambası kalmamıştır.
*Mahallemizde bulunan Bodasari deresinin ıslah çalışmaları yapılmış olup dere boyu ışıklandırma ve bir adet köprü en kısa sürede yapılacaktır.
*Mahallemizin en önemli yeri olan camimizin boyası, bakımı, cami içi ısıtma sistemleri, aydınlatma sistemleri yenilenmiştir. Ayrıca cami dışında şadırvanlar bay ve bayan tuvaletleri ile caminin düşük olan girişi yükseltilerek camimiz modern hale getirilmiştir.
*Camimizin yanında bulunan lojman; içi, sıfırdan tadilat yapılıp altına 40 öğrencinin rahat temiz bir ortamda Kur’an-ı Kerim dersi alabilmesi için sınıf yapılmıştır.
*Camimizin arkasında bulunan mezarlıklar muhtarlık dönemim boyunca her daim diken ve zararlı otlardan temizlikleri yapılmıştır. Mezarlıklara giden sular, gerek borular ile gerek duvarlar ile gidere bağlanmıştır.
*Mahalle halkının özel günlerinde kullanılmak üzere yeterli sayıda sandalyeler alınmıştır.
*Mahallemizin her köşesinden duyulacak şekilde ezan ve belediye anons hoparlörler sistemleri konulmuştur.
*Mahallemize iki adet durak konulmuş, acil olarak iki adet durak sözü kurulacağı sözü alınmıştır.
*Mahallemizin tüm alt yapı sorunu giderilmiştir.
*Nüfus müdürlüğü ile anlaşma yapılıp mahalle halkımızın tüm ikametgâh belgesi, nüfus kayıt örneği alma işlemleri, nüfus dairesine gitmeden muhtarlık büromuzda verilmektedir.
*Mahallemizin tüm öğrencileri taşımalı sistem kapsamında ücretsiz bir şekilde taşınması sağlanmıştır.
*Mahallemizde son sistem cihazlar ile yapılan kadastro çalışmaları ile hudutlar güncellenmiştir.

gyali4.jpg

Mahalle halkımızın her türlü derdi sıkıntısı sorunlarının giderilmesi için yakından ilgilenmekteyim ve gereğini yapmaktayım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyerek Allah’ın izni ile 2019 yerel seçimlerinde muhtarlığa yeniden aday oldum.

7/24 hizmetinize hazır bulunan Güzelyalı mahallesine çağ atlatan hizmet adamı kardeşinize kıymetli oylarınız ile desteklerinizi bekler saygı ve sevgilerimi sunarım.

Allaha emanet olun her şey daha güzel bir Güzelyalı Mahallesi için.

gyali7.jpg

gyali8.jpg

gyali2.jpg

gyali3.jpg

gyali6.jpg

gyali5.jpg

gyali9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum