1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HER YUDUM ÇAYDA RİZE KOKUSU VAR!
HER YUDUM ÇAYDA RİZE KOKUSU VAR!

HER YUDUM ÇAYDA RİZE KOKUSU VAR!

Vali Ersin Yazıcı, ÇAYKUR'a ait Işıklı Çay Fabrikasını ziyaret ederek çayın işlenişi ile ilgili görevlilerden bilgiler aldı.

A+A-

Fabrika girişinde Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş ve diğer ilgililer tarafından karşılanan Vali Ersin Yazıcı, el değmeden üretilen çayın hangi safhalardan geçerek paketlenme aşamasına geldiğini inceledi.

valicay7.jpg

Bölge için çok önemli bir gelir kaynağı olan çayın sağlıklı koşullarda üretilerek tüketiciye ulaştırılmasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı tüm ÇAYKUR çalışanlarını tebrik eden Vali Yazıcı, "Yıllardır damak tadıyla içtiğimiz çayın hangi safhalardan geçerek üretildiğini yerinde gördüm." dedi.

valicay6.jpg

İçilen her yudum çayda Rize'nin tadı olduğunu belirten Vali Ersin Yazıcı, "Çay'ın Başkenti Rize'mize gelen tüm vatandaşlarımızın çay fabrikalarımızı gezmelerini siyah, yeşil ve beyaz çayımızdan içmelerini tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.

valicay5.jpg

Çay deyince akla Rize'nin geldiğini söyleyen Vali Yazıcı, "Rize'de yetiştirilip işlenen, dünyanın en kaliteli çaylarından biri olan, içinde herhangi bir katkı maddesi barındırmayan Rize çayına tadını, kokusunu ve güzelliğini veren doğasıdır. "şeklinde konuştu.

valicay4.jpg

Vali Ersin Yazıcı, incelemeleri esnasında fabrika yetkililerinden çay imalatı hakkında teknik bilgiler alarak fabrikadan ayrıldı.

valicay3.jpg

valicay2.jpg

valicay1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız