1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hikaye-i Kaymakam Pazar'da sahnelendi
Hikaye-i Kaymakam Pazar'da sahnelendi

Hikaye-i Kaymakam Pazar'da sahnelendi

Pazar’da İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla Pazar’da ''Hikayei Kaymakam'' adlı tiyatro oyunu sahnelendi. 

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar 10 Mart MTAL Konferans Salonunda sahnelenen tiyatroyu; Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler izledi.

tytr8.jpg
 
Yönetmenliğini Metin Karaman’ın yaptığı Ömür Akkan, Muhlis Asan, Ceren Bayir, Selin Köktener, Sezen Ürgen, Hakan Fidan ve Ergin Yıldız isimli oyuncular tarafından oynanan tek perdelik “ Hikayei Kaymakam” adlı tiyatro oyunu yaklaşık 1,5 saat sürdü. Oyunda bir kaymakamın başından geçen olaylar anlatılıyor.

tytr7.jpg

Oyunla ilgili bilgi veren Ömür Akkan ''Tiyatro Balans’ın 5 sezondur hem müdürlüğünü hem oyunculuğunu yürütmekteyim. ''Hikayei Kaymakam'' komedi tarzı ve kaymakam hikâyelerini anlatan bir oyun. Bütün kaymakamların hayatlarından kesintiler olan bir oyun. Bazı sahnelerimiz kaymakamları ve seyircileri duygulandırıyoruz. Bazı sahnelerde ise gülmekte yerlere yatırıyoruz. Böyle keyifli bir oyun. Bir bir buçuk saat bir süresi var. Bütün Türkiye’yi geziyoruz neredeyse. Yaklaşık iki, iki buçuk aydır Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesindeydik. Şimdi de Karadeniz'deyiz. Bu oyunu sergilemeye devam edeceğiz.'' dedi. 

tyrt6.jpg

tytr5.jpg

tiyatr1-001.jpg

tiyatr2.jpg

tyrt3.jpg

tyrt4.jpg

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız