1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hikmet Ayar 'Gübrede KDV’yi Kaldıracağız'
Hikmet Ayar 'Gübrede KDV’yi Kaldıracağız'

Hikmet Ayar 'Gübrede KDV’yi Kaldıracağız'

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, AK Parti iktidarlarıyla uygulanan tarım politikalarıyla Türkiye’de önemli ilerlemeler kaydettiklerini ve gübrede uygulanan KDV’yi kaldıracaklarını söyledi.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, “Türkiye’de tarım alanında yapılan çalışmalarımız neticesinde organik tarım alanlarında artış sağladık. Çiftçimizin üretimine destek olmak ve tarımsal faaliyetlere katkı sağlamak amacıyla gübrede uygulanmakta olan KDV’yi kaldıracağız” dedi.

ayar2-003.jpg

30 BİN LİRA KARŞILIKSIZ DESTEK

AK Parti olarak her alanda olduğu gibi tarımda da üreticiye olan desteklerinin devam edeceğini belirten Ayar, “Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek vereceğiz” diye konuştu.

ayar1-003.jpg

TARIMSAL MİLLİ GELİR 12 YILDA 3,4 KAT ARTTI

Ayar, AK Parti iktidarları dönemlerinde uyguladıkları tarım politikalarıyla 2002’de 36 milyar TL olan tarımsal milli gelirin, 2014 yılında 125 milyar TL’ye ulaştırdıklarını hatırlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum