1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HİZMETİN BOYUTUNU RAKAMLAR ORTAYA KOYUYOR
HİZMETİN BOYUTUNU RAKAMLAR ORTAYA KOYUYOR

HİZMETİN BOYUTUNU RAKAMLAR ORTAYA KOYUYOR

Rize’deki eğitim, spor ve sosyal hizmet faaliyetlerinin gelişme gösterdiğini söyleyen AK Parti Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, rakamların hizmetin boyutunu ortaya koyduğunu söyledi.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, AK Parti’nin gerek gençlik ve sporda gerekse sosyal hizmetler anlamında Rize’de önemli hizmetler yapıldığını ve bunun artarak devam edeceğini vurguladı.

bak8-001.jpg

Bak, Rize’nin Pazar ilçesindeki Mehmet Akif Pirim Spor Salonu ve ardından da Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

bak1-003.jpg

Rehabilitasyon merkezindeki engellilerle bir araya gelen Bak, vatandaşların iyi koşullarda hizmet görebilmeleri için gerekli takipleri yaptıklarını söyledi.

bak7-001.jpg

Osman Aşkın Bak, spor salonundaki gençlere idmanlarında eşlik etti. Güreş salonunda bulunan küçük bir çocukla mindere çıkan Bak, küçük bir gösteri maçı yaptı. Osman Aşkın Bak, ziyaretin sonunda genç sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

bak5-003.jpg

RAKAMLAR, HİZMETİN BOYUTUNU  ORTAYA KOYUYOR

Osman Aşkın Bak, “Rize’de yapılan sosyal yardımlar 2003 yılında yıllık 2,5 milyon TL idi. 2014 yılında bu rakam 42 milyon TL’ye ulaşmıştır. 2007 yılında engellilere evde bakım ve rehabilitasyon hizmeti başlatarak engelli vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltme yolunda önemli adım attık. 2007’de Rize’de 499 vatandaşımız bu hizmetten yararlanırken 2014 yılında 3.600’e çıktı” şeklinde konuştu.

bak6-002.jpg

HER GEÇEN GÜN HİZMETİN KALİTESİ ARTIYOR

AK Parti’nin insanı temele alan hizmet politikaları sayesinde Rize’deki eğitim, spor ve sosyal hizmet faaliyetlerinin gelişme gösterdiğini vurgulayan Bak, “Bütün Türkiye genelinde olduğu gibi 13 yıllık AK Parti döneminde Rize’mizde de eğitimden spora, sosyal yardımlaşmadan sağlık hizmetlerine kadar birçok alanda gelişme olmuştur. Vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Hizmetlerimizin kalitesini her geçen gün daha da arttırarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

bak4-003.jpg

bak3-003.jpg

bak2-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum