1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Hocayı tutabilene aşk olsun!
Hocayı tutabilene aşk olsun!

Hocayı tutabilene aşk olsun!

Zekeriya Beyaz, aday olduktan sonra ilk kez canlı yayına çıktı. Telefon gafından sonra Beyaz Hoca daha da form tutmuş!

A+A-

Ünlü gafların, hiç olmadık açıklamaların baş mimarı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, DSP'den Esenler Belediye Başkan Adayı olduktan sonra ilk kez bir TV kanalında boy gösterdi. Hoca, adaylığa o kadar iyi motive olmuş ki tutabilene aşk olsun!

Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, dün akşam Star TV'de Uğur Dündar'ın "CHP'nin çarşaf ve Kur'an Kursu açılımıyla" ilgili sorularını cevapladı. Dinin, siyasetten ayrı tutulması gerektiğini söyleyen Bayaz, "Türkiye'nin yüzde yüzüne yakın bir bölümünün Müslüman olduğunu söyleyerek, ortak bir paydayı paylaşmaya çalışmak hem dine hem de siyasete zarar vermektedir" dedi.

KAMERA CAMBAZLARI DEVREDE!

Canlı yayınların, hiç görmedik müdavimleri dün akşam da iş başındaydı. Canlı yayın sırasında arka fonda gezinip duran, kendisini göstermeye çalışanlar zaman zaman Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ı da rahatsız etti. Beyaz, zamanın darlığından olsa gerek Dündar'ın sorularını nefes almadan cevaplarken, zaman zaman ağzı kurudu. Hoca'nın imdadına ise partililer bir bardak suyla yetişti.

UĞUR DÜNDAR SİPARİŞİ ALDI

Bu arada Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın siyasete de bir hayli alıştığı da gözlerden kaçmadı. Bu durum Uğur Dündar'ın da dikkatini çekince ilk teklif Beyaz'dan geldi. Dündar'ın  "CHP'nin açılımlarını" kendisine sormasına itiraz eden Beyaz, "Umarım Esenler'den adaylığımla ilgili de sorular gelir" dedi. Dündar, Beyaz Hoca'nın bu sözlerine "Siparişiniz alınmıştır" Hocam diyerek cevap verdi.

İşte Beyaz Hoca'nın "yürü hocam kim tutar seni" dedirten anları;



HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum