1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Hopa'daki bu berber, saça göre para alıyor!
Hopa'daki bu berber, saça göre para alıyor!

Hopa'daki bu berber, saça göre para alıyor!

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Kemalpaşa beldesinde bir berber ilginç bir kampanya yaparak işlerinde arttırdı.

A+A-

Kemalpaşa Beldesinde 25 yıldan bu yana berberlik yapan Emin Külünk isimli berber, kelliği az olan müşterilerinden 3, saçı çok az olanları da 5 TL'ye tıraş etmeye karar verirken, işyerinin camına "Saça göre ücret, az saça az para çok saça çok para alınır" diye yazdı.

Külünk, bu indirim kampanyası sayesinde yeni müşteriler kazandı.

berber1.jpg

Özellikle saçı az olanlar ‘Emin Berber’e gelerek tıraş olmaya başladı. Saçı az olanların fazla para vermesini doğru bulmadığını belirten Külünk, "Ben de yarı kel olduğum için fiyatlarda kampanya başlattım. Saçın durumuna göre fiyat belirledim. 'Tam kel' olanlar 3 TL'ye, 'az kel' olanlar da 4 veya 5 TL'ye tıraş oluyorlar. Saçı normal olanlar ise belirlenen rayice göre uygulamanın ardından müşteri sayımda da artış olmaya başladı. Saçı az olanlar daha çok gelmeye başladı. Müşterilere ayrıca kendilerine özel havlu, ustura ve tarak imkânı da veriyorum. Herkes çok memnun."

berber2.jpg

Berberde tıraş olanlar ise yeni fiyat uygulamasından memnun olduğunu belirterek, "Böyle bir uygulamayı duyunca gelip burada tıraş oldum. Bu kampanya isabetli bir uygulama oldu.Saçı az olanlara haksızlık yapıldığına dikkat çeken vatandaşlar, bu uygulama Türkiye'nin her yerinde olmalı" diye konuştu.

berber3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum