1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. HOPALI 3 KIZ KARDEŞE VALİLİK SAHİP ÇIKTI
HOPALI 3 KIZ KARDEŞE VALİLİK SAHİP ÇIKTI

HOPALI 3 KIZ KARDEŞE VALİLİK SAHİP ÇIKTI

Artvin'in Hopa ilçesindeki sel felaketinde evleri toprak altında kalarak yıkılan yürüme engelli 3 kız kardeşe valilik talimatıyla üç adet tekerlekli sandalye verildi.

A+A-

ERSEN KÜÇÜK-HASAN FEHMİ DEMİR
Artvin Valiliği'nin talimatıyla Hopa ilçesine bağlı Sugören köyünde oturan İsrafil Çelik isimli vatandaşın evine gelen AFAD Müdürü Salih Avcı, üç adet tekerlikle sandalyeyi Çelik ailesine teslim etti.

hopa01.jpg

AFAD Müdürü Avcı, “Artvin Valiliği talimatı üzerine bu engelli kardeşlerimize üç adet tekerlekli sandalyeyi getirerek teslim ettik. Sandalyelerin akülülerini de daha sonra getireceğiz” dedi.

hopa02.jpg

Baba İsrafil Çelik ise, “Devletimizden Allah razı olsun. Ben bir tane istiyordum ama onlar bize üç tane getirdiler. Bize aslında üç tane getirdiler ama iki tanesini ihtiyacı olan varsa verebiliriz. Bizim işimizi şimdilik bir tanesi de görür. Bu felakette her daim yanımızda olan devletimize bizlere yardım eden herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

hopa03.jpg

Tekerlekli sandalyeleri gördüğünde duygulanan Büşra ise, “Biz bir tane istedik ama üç tane geldi. Bize bir tane yeterdi ama üç tane getirdiler çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum