1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. HOPASPOR

  4. Hopaspor çay üreticilerinin desteği ile yükseliyor
Hopaspor çay üreticilerinin desteği ile yükseliyor

Hopaspor çay üreticilerinin desteği ile yükseliyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinde Artvin Hopaspor’un 3. Lig'e çıkmak için başlattığı “Bir Çuval da A.Hopaspor İçin” isimli kampanya ile takıma destek amacıyla çay toplanıyor.

A+A-

Artvin’in Hopa İlçesi merkezli takım olan Mor-Beyazlı ekip için geçim kaynağı çay olan Hopa’da seferberlik kampanyası başlatıldı.

2 yıldır BAL’da oynayan ve 3. Lig'e yükselme hedefi koyan Artvin Hopaspor transfer sezonunu bu yıl yaptığı 16 oyuncu ile açtı.

hopasporcay.jpg

Hopaspor’a destek olmak isteyen Hopalılar ise topladıkları çayın bir miktarını takımlarına hibe ederek Hopaspor’a destek oluyor. Toplanan çaylar ise özel sektör çay fabrikası ile anlaşılarak üzerinde ‘Hopaspor’ yazılı özel tasarımlı paketlerle satışa sunulacak.

hopa1-003.jpg

Destek kampanyası külübün resmi sosyal medya hesabından duyuruldu. Duyuruda "Değerli çay üreticisi kardeşlerimiz, abi ve ablalarımıza duyurumuzdur. Memleket meselemiz olan ve başarı yolundaki hedefimiz olan 3.lig yolunda takımımız için başlatmış olduğumuz 'Bir Çuval da A. Hopaspor İçin' kampanyamız hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Hopa ve çevresinde bulunan 92 adet çay alım yerinde gerçekleştirdiğimiz kampanyamızda siz değerli çay üreticileri, çay alım yerlerinde kulübümüz adına görevlendirdiğimiz arkadaşlarımıza A. Hopaspor adına yaş çay katkısında bulunabiliyorsunuz. Gönlünüzden ve emeklerinizden miktarı hiç önemli olmadan vereceğiniz bu destek sayesinde bizler A.Hopaspor kulübü olarak hedeflerimize daha iyi ve başarılı şekilde ulaşacağız. A. Hopaspor sadece bir futbol kulübü değil aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yuvası ve siz değerli büyüklerimizin evidir. Saygılarımızla” ifadelerine yer verildi.

hopaspor_mubin_cakmak.jpg

2017-2018 sezonunda hedeflerinin 3’üncü lig olduğunu dile getiren Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Mubin Çakmak “Hopaspor bulunduğu liglerde taraftarıyla, sporuyla ses getirmiş bir takım. Bu anlamda bu yıl oluşan yeni yönetimle beraber Hopaspor taraftarı da biz de önce biz de varız diyerek işe koyuldu. ‘Bir Çuval da Hopaspor İçin’ diyerek taraftar Hopaspor için fiili olarak çizmelerini giydi, bahçeye girip takımları için çay topladı. Bu da bize kulüp olarak büyük bir güç veriyor. Bu kampanya 1 sezonluk değil bundan sonra Hopaspor var olduğu sürece devam edecek. Verimli de olacak. Yönetimimizde olan bir arkadaşımızın ortağı olduğu bir fabrika ile anlaştık. Güzel bir proje olsun Hopaspor’a katkısı olsun diye oturup bu fikri projelendirdik. Hopaspor markası adı altında düzenlenecek çayı Türkiye genelinde yayıp, oradan gelecek olan ticari kazancı da Hopaspor Kulübü’ne aktaracak bir kampanya başlatmış olduk” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum