1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. HOPASPOR

  4. Hopasporlu futbolculardan eylem
Hopasporlu futbolculardan eylem

Hopasporlu futbolculardan eylem

Ligde kümede kalma mücadelesi veren Hopaspor’da futbolcular alacakları ödenmediği gerekçesiyle antrenmanlara çıkmama kararı aldılar.

A+A-

Son 5 haftada 4 galibiyet alarak kümede kalma şansını yükselten TFF 3. Lig 2. Grup takımı Hopaspor'da futbolcuların alacaklarının söz verildiği halde ödenmemesi tansiyonu yükseltti.

Hayati önem taşıyan deplasmandaki Tarım Kredi maçı öncesinde ücretlerini alamayan oyuncular Salı günü antrenmana çıkmamışlardı.

Hopaspor yönetiminin Tarım Kredi maçına kadar tüm borçların ödeneceği sözünü vermesinin ardından oyuncular çalışmalara katılmış ancak maç öncesine kadar ödemeler yapılmamıştı.

Yönetimin Ankara'daki Tarım Kredi maçından önce maç sonucu ne olursa olsun ödeme yapılacağı yönündeki taahhütlerine rağmen 0–0 biten karşılaşma sonrası ödeme yapılmaması futbolcuları hayal kırıklığına uğrattı.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir oyuncu bugüne kadar teknik Direktör Şevki Tonyalı'nın araya girmesi ve yönetimin ödeme taahhütlerine kefil olması nedeniyle maçlara çıktıklarını ancak 3 haftadır peşinat kalanları, transfer taksitleri ve son 5 haftada alınan 4 galibiyetin primlerini alamadıklarını belirterek, “Bizler ekmeğimizi buradan kazanıyoruz. Kümeye düştü denilen takımda yeni hocamızla resmen bir mucizeyi başarmak üzereydik. 5 haftada 4 galibiyet alarak kümede kalma şansımızı yüzde seksenlere çıkardık. Tarım Kredi maçı çok önemliydi. Ancak özellikle bu kadar kritik bir karşılaşma öncesinde bile müsabakanın başlayacağı son dakikaya kadar üst üste kandırmacalar ile beş para vermeden takımı maça sürdüler. Ligde büyük entrikalar dönüyor. Hiçbir iddiası kalmamış Tarım Kredi takımı canını dişine takarak 90 dakikayı tekme tokat bitirdi. Tüm moralsizlik ve yapılanlara rağmen deplasmandan yenilmeden ayrıldı takım. Hafta içi bu olumsuzluklar yaşanmasa galibiyet serisi Tarım Kredi karşısında da kesinlikle devam ederdi ve bugün takım işi garantiye almış durumda olurdu. Her şeye rağmen son kalan 2 maçın kazanılması halinde bile Hopaspor'un kümede kalma şansı var. Takım Ankara'da misafirhanede Çorum maçı için kampa girdi. Ancak futbolcular alacakları konusunda yapılan yanlışlık nedeniyle artık antrenmanlara çıkmıyorlar.” Şeklinde konuştu.

Telefonlara çıkmayan ve açıklama yapmayan Teknik Direktör Şevki Tonyalı'nın da son yaşanan olayların ardından istifanın eşiğine geldiği öğrenildi.

Hopaspor bu hafta deplasmanda Çorumspor ile karşılaştıktan sonra evinde son hafta Bağlum Belediyespor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum