1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Horonlu yarı final sevinci
Horonlu yarı final sevinci

Horonlu yarı final sevinci

Pazar’da oynanan köyler arası futbol turnuvasında heyecan doruğa çıktı. Bugünkü müsabakalar sonunda yarı finale yükselen takımlar belli oldu.

A+A-

Naci GÜVEN - Turnuvada Suçatı ve Papatya köylerinin ardından bugün yapılan müsabakalar sonucu Sessizdere ve Subaşı takımları da yarı finale yükseldiler. Yarı final müsabakaları ise Pazartesi günü saat 17.00’de Papatya – Sessizdere ve saat 18.00’de de Suçatı – Subaşı köyleri arasında oynanacak.

Bugünün ilk karşılaşması Sessizdere ile Sahil köyü arasında oynandı.

Maçın bitimine 5 dakika kala Sessizdere köyünün 4–1 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmada Sahil Köy muhtarı Mustafa Memoğlu, oyunun adil yönetilmediği tepkisiyle takımını sahadan çekti.

 Böylece Sessizdere köyü komisyon tarafından galip ilan edilerek yarı finale yükseldi.

İkinci karşılaşma ise Ocak ile Subaşı köyleri arasında oynandı.

2 bine yakın seyircinin takip ettiği, lig maçlarını aratmayacak heyecan ve coşku içinde oynanan müsabakada Subaşı Köyü rakibini 3–1 mağlup ederek yarı finale yükselen son takım oldu.

Karşılaşma sonrası büyük bir coşku ile şehir turu atan Subaşı Köyü futbolcu ve taraftarları renkli görüntüler oluşturdular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum