1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Huzurlarınızda yeni Trabzonspor!
Huzurlarınızda yeni Trabzonspor!

Huzurlarınızda yeni Trabzonspor!

Ligin ilk yarısında tarihinin en kötü performanslarından birini sergileyen Trabzonspor, yarın yenilenmiş kadrosuyla taraftarının huzuruna çıkacak.

A+A-

Bu sezonki tek hedefi olan Fortis Türkiye Kupası'nda yoluna devam etmek için Konyaspor karşısında mutlak galibiyet almayı hedefleyen Trabzonspor' da, yeni transferler Ayman ve Risp'in de kadroda yer alması bekleniyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Konyaspor maçında ortaya koyacakları futbolla kupadaki iddialarını göstereceklerini de vurgulayarak, "Konya maçının ardından da zorlu lig mücadelesi başlayacak. Amacımız her iki maçtan da yüzümüzün akıyla çıkıp taraftarlarımızı sevindirmek" dedi.
Trabzonspor' da yarınki karşılaşmada hafif sakatlığı bulunan Jefferson' un yerine Tolga Zengin' in forma giymesi bekleniyor. Savunmanın göbeğini Stepanov - Risp ikilisine teslim edecek olan Ziya Doğan, orta sahada da Hüseyin - Ayman ikilisini görevlendirecek. Savunmanın sağında Musa, solunda Celaleddin'in görev alması beklenirken, ileride Umut ve Gökdeniz ikilisine Yattara'nın eşlik edip etmeyeceği maç saatinde belli olacak. Uzun bir aradan sonra sahalara dönecek olan futbolcusunu riske etmek istemeyen Doğan'ın, Yattara'ya maçın ilerleyen bölümlerinde şans verebileceği vurgulandı. Doğan'ın Musampa'ya ise orta alanda oyun kuruculuk görevini vermesi bekleniyor.
Trabzonspor' da transfer çalışmaları sürüyor. Gençlerbirliği'nden alınması gündemde olan Erkan için, Başkent ekibinin patronu Mesut Bakkal'ın olumsuz rapor vermesi bu transferin şimdilik askıya alınmasına neden oldu. Bordo - mavililerin Erkan' la ücret konusunda da anlaşamadığı ve bu görüşmelerin Konya maçı sonrasına bırakıldığı belirtildi. Öte yandan Ziya Doğan' ın istediği Çaykur Rizespor' un genç oyuncusu Serhat için de yeşil - mavililere son teklifin iletildiği, bu transferin takas yoluyla yapılmasının gündemde olduğu öğrenildi.
Trabzonspor' un muhtemel 11' i:
Tolga- Musa, Stepanov, Risp, Celaleddin- Yattara, Hüseyin, Ayman, Musampa- Gökdeniz, Umut
Sakat: Hasan, Ömer Rıza, Jefferson
Bilet fiyatları: Kale arkası: 5, Maraton: 10, Maraton Özel: 15, Kapalı: 25, VIP - 2: 50, VIP - 1: 100 YTL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız