1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. İKİ KOLDAN PAZARSPOR TARAFTARINA ÇAĞRI
İKİ KOLDAN PAZARSPOR TARAFTARINA ÇAĞRI

İKİ KOLDAN PAZARSPOR TARAFTARINA ÇAĞRI

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ve Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, üst üste yayınladıkları bildiri ile Pazarspor taraftarına seslendiler:

A+A-

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, sosyal meday hesabından yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi: “Değerli Hemşehrilerim! Şirin ve güzel, "Yeryüzündeki Cennet" İlçemiz Pazar'ın tarihinden ve coğrafyasından devraldığımız sembol ve ürünler dışında Pazarlıların kolektif gayretinin ortaya çıkardığı en değerli markamız olan Pazarspor’umuz TFF 2. Lig'de Rize’mizi ve Pazarımızı başarıyla temsil etmektedir. Büyük emek, özveri ve maliyet gerektiren bir spor dalı olan futbolda Pazarspor bulunduğu ligin en küçük yerleşim yeri takımı olarak mütevazı imkânlarla dev kulüpler arasında mücadele etmektedir. İlk sezon fırtına gibi esen takımımız maalesef 2. sezonda istediğimizi verememiş ve 3 hafta önce teknik heyet değişikliğine gidilmiş, takımımızın mücadele azminde hissedilir bir farklılık ortaya çıkmıştır. Ve sezonun sonuna geldiğimiz bu günlerde ligin büyük takımlarından Nazilli Belediyespor'u deplasmanda 3–0 yenen takımımız grupta 12. sırada yer almıştır. Ancak biri sahamızda son 2 maçın kaldığı ligde puan itibariyle hala rahat nefes alabildik diyemeyiz. Bu nedenle 26 Nisan2015 Pazar günü, Pazar İlçe Stadı’nda Gölbaşıspor’la oynayacağımız maç hayati önem taşımaktadır. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak mecburiyetimiz vardır. Pazarspor’la temasımız, hukukumuz, mazimiz ne olursa olsun gün muhasebe günü değil, Pazarspor günüdür. Pazarlıların en büyük markası Pazarspor'a destek zamanıdır. Kadın, erkek, genç, yaşlı hepimiz bir olup Pazarspor’umuza destek için tüm hemşehrilerimizi 26 Nisan2015 Pazar günü saat 15.30'da Pazar İlçe Stadı’na bekliyorum. Pazar'ın başarısına olan samimi inancımla, saygılarımla. Selçuk Aslan/Pazar Kaymakamı”

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın da kritik Gölbaşı müsabakası öncesi taraftara çağrıda bulundu. Başkan mesajında şu cümlelere yer verdi, “Değerli Sporseverler, sevgili Pazarspor taraftarları. 2014/2015 sezonunun sonuna geldiğimiz bu günlerde 2. Lig’de mücadele eden takımımızın kalan iki maçından ilki olan Gölbaşıspor maçı geçen hafta hem bizim Nazillispor’u deplasmanda 3–0 yenmemiz hem de diğer takımların aldıkları neticeler itibarı ile büyük önem arz etmektedir. Mutlaka ama mutlaka kazanılması gereken bir maça çıkıyor sporcularımız ve hocalarımız. Bu noktada bizlerin yapacağı sizlerle birlikte Pazar günü Pazar Şehir Stadını coşkulu bir taraftar topluluğu ile doldurmak ve sürekli destek vermek. Bu maçta alınacak 3 puan hem takımımızın 2. Lig’de olduğunu tescil edecek, hem de yapılacak 39 puan ve üstü ile ligi 9. sırada tamamlamamıza vesile olacaktır. Bu, aynı zamanda önümüzdeki yıl ilk onda olmak demek ve Ziraat Türkiye kupasında bir üst turdan başlamak demek. Gençlerimizin geleceği, hepimizin sevdası Pazarspor’un hafta sonundaki bu önemli maçına taraflı tarafsız herkesi özellikle Rize’den Hopa’ya kadar tüm futbolseverleri, sporcularımızı coşkulu bir şekilde desteklemeye davet ediyoruz. Sayın Kaymakamımızın dediği gibi gün muhasebe zamanı değil, destek verme zamanıdır. Biz de bu söyleme sonuna kadar katılıyor ve bir kez daha çağrımızı yineliyoruz. PAZAR GÜNÜ PAZAR ŞEHİR STADINDA PAZARSPOR İÇİN BİRLİKTE OLALIM: Tarih: 26 Nisan 2015 Pazar. Saat: 15.30”
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum