1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. İkizderespor Pazarlı genç hocasıyla şampiyonluğa ulaştı
İkizderespor Pazarlı genç hocasıyla şampiyonluğa ulaştı

İkizderespor Pazarlı genç hocasıyla şampiyonluğa ulaştı

Pazarlı genç antrenör Selim Serkan Sarıbaş, 2. Amatör kümede İkizderespor ile şampiyonluk yaşayarak takımı Rize 1. Amatör kümeye çıkardı.

A+A-

Pazarlı genç antrenör Selim Serkan Sarıbaş, Pazar'ın sporda öncü olduğunu bir kez daha ıspat edererek, Rize 2. Amatör kümede İkizderespor'u şampiyonluğa taşıdı.  

ikizderespor3.jpg

Ligin son maçında 1 puan gerisinde oldukları Çoraplıspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan İkizderespor'un teknik direktörü Sarıbaş, "33 yaşında Rize amatör futbolun en genç antrenörüyüm ve aynı zamanda da Rize L tipi cezaevinde infaz koruma memuru olarak görev yapmaktayım. Bu sezon İkizderespor’la Rize 2. amatör kümede şampiyon olarak 1. amatöre yükseldik. 2. amatörde oynadığımız 14 maçta 11 galibiyet 2 beraberlik 1 de mağlubiyetle 35 puan toplayıp şampiyon olduk. En son maçımızda, İkizdere’de kendi sahamızda 1 puan önümüzdeki lider Çorapçılarspor’u 3 – 0 yenerek şampiyon olduk. Ayrıca takımda Okan Yoğurtçu adında bir Pazarlı futbolcumuz da var. Şampiyonluğu futbolcu ve yöneticilerimizle birlikte İkizdere Ridos Termal Otelde kutladık." dedi.

ikizderespor4.jpg

ikizderespor2.jpg

ikizderespor1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum