1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İstanbul'daki Pazarlılar yeni başkanını seçti
İstanbul'daki Pazarlılar yeni başkanını seçti

İstanbul'daki Pazarlılar yeni başkanını seçti

İstanbul Pazarlılar Birliği Derneğinde nöbet değişimi. Yeni Başkan İbrahim Karabekir oldu.

A+A-

İstanbul Pazarlılar Birliği Derneği olağan genel kurulu Kadıköy’deki dernek binasında gerçekleştirildi.

karabekir_konan.jpg

Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Pazarlı ismin iştirak ettiği kongrede mevcut başkan İbrahim Konan, aday olmazken, tek listeyle girilen seçimde bayrağı 2. başkan İbrahim Karabekir devraldı.

ibrahimkonan.jpg

Dernek Binasında yapılan kongrede açılış konuşmasını yapan İbrahim Konan; borçsuz, mülkiyeti derneğe ait bir konak ve kasasında para olan bir derneği devretmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Görev yaptığı dönem içerisinde yönetim kurulu olarak kurumsallaşma adına önemli icraatlar gerçekleştirdiklerini söyleyen Konan, yeni yönetime başarılar diledi.

dernek5-002.jpg

İbrahim Karabekir başkanlığındaki İstanbul Pazarlılar Birliği Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Talat Günday, Cihan Ergenç, Mustafa Atar, Adnan Yangın, Kemal Karadeniz, Emin Yaşacan, İlyas Konan, Uğur Gülek Balta, Hakan Öztürk ve Yunus Bul.

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Yakup Telatar, ismail Tavlı ve Semih Çanak seçildi.

dernek1-002.jpg

alpertas-001.jpg

dernek2-002.jpg

dernek3-002.jpg

dernek6-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum