1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. İstanbul'dan Hopa'ya giderken kaza geçirdiler
İstanbul'dan Hopa'ya giderken kaza geçirdiler

İstanbul'dan Hopa'ya giderken kaza geçirdiler

Özel otomobilleriyle İstanbul'dan Hopa'ya gitmekte olan Yılmaz ailesi, Osmancık'ta kaza geçirdi 4 kişi yaralandı...

A+A-

Çorum’un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaralandı. 

kaza3-004.jpg

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Artvin Hopa istikametine gitmekte olan Bilal Yılmaz (46) yönetimindeki 34 VP 4729 plakalı otomobil, D-100 Karayolu'nda araç trafiğinin tek şeride düştüğü kısımda karşı yönden gelen Osman Durmaz (52) yönetimindeki 34 YN 4383 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

kaza2-005.jpg

Çarpışma neticesinde her iki otomobil de kullanılamaz hale gelirken Bilal Yılmaz yönetimindeki 34 VP 4729 plakalı otomobil içinde yolcu olarak bulunan Nevzat Yılmaz (83), Emine Yılmaz (72), Kadir Yılmaz (46), Ramazan Genç Yılmaz (23) yaralandılar.

kaza1-004.jpg

Her iki aracın sürücüleri kazadan yara almadan kurtulurken diğer araçta bulunan yolcularda kazadan yara almadan kurtuldular. Yaralılar tedavileri yapılmak üzere olay yerine gelen ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırıldılar tedavi altına alındı.

kaza4-004.jpg

Tek şeritten trafik akışının sağlandığı bölgede meydana gelen trafik kazası sonrası yol trafiğe kapandı. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen araçlar çekici vasıtasıyla yol üzerinden kaldırılırken, karayolları ekiplerinin yaptığı temizlik sonrasında yol araç trafiğine tekrar açıldı.

Meydana gelen trafik kazası ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız