1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. İşte böyle sanatın içine tükürülür
İşte böyle sanatın içine tükürülür

İşte böyle sanatın içine tükürülür

Bir sokak köpeğini günlerce aç bırakıp nasıl öleceğini millete gösterdi ve bunu sanat adına yaptığını söyledi. DEHŞET GÖRÜNTÜLER

A+A-

Nikaragua'nın Manwhichagua şehrinde 'sanat!' skandalı... Codice Sanat Evi'nde bir sergi açan Costa Ricalı sözde sanatçı Guillermo Habacuc, sırf gelen ziyaretçilerin izlemesi için bir sokak köpeğini duvara bağlayarak günlerce aç ve susuz bıraktı.

Bir deri bir kemiğe dönen Nativity adlı köpek, sonunda hayatını kaybetti. Vahşet görüntülerinin internette yayımlanmasıyla ortaya çıkan skandal, dünyadaki hayvan hakları derneklerini ayağa kaldırdı.



Aleyhine 2 milyon imza toplanan vahşet taciri ise kendisini “Ben sanat için aç bırakmasam, zaten sokakta açlıktan ölecekti” sözleriyle savundu. bu açıklamadan sonra tepkiler daha da artınca çark etti ve köpeğin ölmediğini, sergi salonundan kaçıp kaybolduğunu iddia etti.

Akşam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum