1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. İşte sevginin sınırsızlığı
İşte sevginin sınırsızlığı

İşte sevginin sınırsızlığı

Artvinli vatandaş, trafik kazası sonucu solunum cihazına bağlanmak zorunda kalan eşine 10 yıldır bıkmadan usanmadan bakıyor.

A+A-

Artvin'de yaşayan kalorifer ustası Özer Yılmaz adlı vatandaş trafik kazası sonucu solunum cihazına bağlanmak zorunda kalan eşine 10 yıldır bıkmadan usanmadan bakıyor.
Hayatı pamuk ipliğine bağlı olan eşine bakan Özer Yılmaz(48), "Hayat müşterektir. Eşler iyi günde de, kötü günde de birbirlerinin yanında olmalıdır. Bizim sevgimiz malum olaydan sonra azalmak yerine daha da arttı" dedi.
1997 yılında şahsi araçları ile geçirdikleri trafik kazası sonucu Özer Yılmaz'ın eşi İsminaz Yılmaz(40) boyun travması geçirdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Tıp Fakültesinde 18 ay yoğun bakımda yattıktan sonra tıbben yapılacak bir şey kalmamasından dolayı 'ev tipi solunum cihazına' bağlanan İsminaz Özer yaklaşık 10 yıldır yerinden hiç kalkmadan hayat mücadelesi veriyor.
Boğazından aşağısı felç olan 2 çocuk annesi İsminaz Özer'in tüm fiziksel ihtiyaçlarını eşi karşılıyor. Ev tipi cihazı SSK'nın karşıladığını ancak kendilerinin bir tane daha aynı cihaza ihtiyaçları olduğunu söyleyen Özer çifti, hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor.
Yılmaz Özer, kullandıkları cihazın teknik bir arıza vermesi halinde bakımının Trabzon'da yapıldığını belirterek,"Eşim bu cihaza iki dakika dahi bağlanmaması halinde yaşamını yitirme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. 8 bin YTL civarında olan bu cihazı bizim alacak maddi gücümüz yok. Tarım İl Müdürlüğü’nde hizmetli olarak çalışıyorum. Aldığım maaş bu cihazı almaya yeterli değil. Yardımseverlerden, devletimizden yardım bekliyorum. Çocuklarımızın psikolojisi bozuldu. Büyük oğlum (18) okulu terk etti. Beşinci sınıfa giden kızım (12) ise okula gitmek istemiyor. Çok zor durumdayım" şeklinde konuştu.
Talihsiz eş Yılmaz Özer, kendisine uykunun haram olduğunu, solunum cihazına bağlı eşinin yanından bir an olsun ayrılmaması gerektiğini vurguladı. Karşılaştığı güçlüklere rağmen 19 yıllık eşine olan sevgisinin hiç azalmadığını aksine arttığını ifade eden Yılmaz, eşlerin iyi ve kötü günde bir birlerinin yanında olması gerektiğini kaydetti. İsminaz Özer de eşinin kendisine çok iyi davrandığını belirterek, "Onu ilk gün olduğu gibi seviyorum" ifadesini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum