1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İtfaiye bahçesinde deve kuşu besliyor
İtfaiye bahçesinde deve kuşu besliyor

İtfaiye bahçesinde deve kuşu besliyor

Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün bahçesindeki iki deve kuşu dikkat çekiyor.

A+A-

Hayvan sevgisi ile öne çıkan Rize Belediyesi İtfaiye Müdürü Uğur Minder, İtfaiye Müdürlüğü bahçesindeki yeşil bir alanı çitlerle çevirerek adeta mini bir hayvanat bahçesine dönüştürdü.

Çok sayıda kanatlı türün bir arada beslendiği bahçenin yeni misafirleri ise bir hayli ilgili çekiyor. Tavuk, horoz, kaz ve ördeklerin arasındaki iki deve kuşu görenlerin ilgisini çekerken, bir çok kişi deve kuşları ile fotoğraf çektirmek için İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ediyor.

devekusu.jpg

Minder konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Burada böyle bir bahçe oluşturduk. Rizeli bir iş adamımızın çiftliğindeki hayvanları dağıttığını öğrendik. Bu iki deve kuşunu bize vermeyi kabul etti. Bizde burada bunları besliyoruz. Zaman zaman çocuklar eğitim amaçlı itfaiyemizi ziyaret ediyor. Ziyaretleri sırasında özellikle çocuklarımıza buradaki hayvanları da gösteriyoruz. Çok mutlu oluyorlar. İsteyen tüm Rizeliler buraya gelerek devekuşlarımızı ve diğer hayvanlarımızı görebilir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız