1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. JANDARMADAN PAZAR'DA OPERASYON
JANDARMADAN PAZAR'DA OPERASYON

JANDARMADAN PAZAR'DA OPERASYON

Rize İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Rize İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 153 gram esrar maddesi ele geçirildi.

A+A-

Rize İl Jandarma Komutanlığınca Narkotik ve Psikotrop Madde Ticareti suçlarının önlenmesine yönelik yapılan istihbarı çalışmalar doğrultusunda, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Pazar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında yapılan aramada, satışa hazır paketler halinde toplam (153) gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan 1 kişi sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Kalkandere L Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

Jandarma yetkilileri vatandaşların ihbar için 156 ve 155'i arayabileceklerini; ihbar da bulunanların isim ve adreslerinin hiçbir şekilde deşifre edilmeyeceğini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum