1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaçak olduğu iddia edilen inşaatın ruhsatlı olduğunu savundu
Kaçak olduğu iddia edilen inşaatın ruhsatlı olduğunu savundu

Kaçak olduğu iddia edilen inşaatın ruhsatlı olduğunu savundu

Rize'nin Ardeşen ilçesi Fırtına Deresi kenarında yapımı süren ve basında kaçak olduğu iddia edilen inşaatın sahibi kendini savunarak dere yatağına yaptığı inşaatın ruhsatlı olduğunu savundu.

A+A-

Rize’nin Ardeşen ilçesi ile Çamlıhemşin İlçesi arasında bulunan Fırtına Vadisi üzerinde tespit edilen, içlerinde işletmelerin de bulunduğu 26 kaçak yapı hakkında yıkım kararı alındı. Bu kaçak yapılardan biri olduğu iddiasıyla basında yer alan Fırtına Deresi kenarındaki inşaatın sahibi Ziya Memişoğlu, yaptıkları inşaatın kaçak değil ruhsatlı olduğunu savundu.

insaat-001.jpg
 
Söz konusu inşaat hakkında DSİ başta olmak üzere gerekli yerlerden gerekli izinleri aldıklarını dile getiren Memişoğlu “Burada yapılan güzel bir yatırım var, konsept bir proje var. Bizim projemiz ile ilgili medya da haberler çıktı. Hiç kimse tutupta milyonlarca liralık yatırımı kaçak gösteremez. Bizim ruhsatımız olamasaydı, tapulu arazimiz olamasaydı, biz burada böyle bir işe girişmezdik” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız