1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaçkar Devlet Hastanesinde yangın alarmı
Kaçkar Devlet Hastanesinde yangın alarmı

Kaçkar Devlet Hastanesinde yangın alarmı

Kaçkar Devlet Hastanesinde verilen yangın alarmıyla tüm birimler bir anda harekete geçti...

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Olası bir afet ve olağan dışı durumlara hazırlık yapmak için gerekli tedbirleri alarak hasta ve yararlılara sunulacak hizmetlerin gözden geçirilmesi amacıyla, hastane afet ve acil durum planı kapsamında Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde, yangın tatbikatı düzenlendi.

hast7-001.jpg

Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Kaçkar Bölge İtfaiye Birliği, Rize İl Sağlık Müdürlüğü UMKE Personeli ile 112 servisinin de katılımıyla düzenlenen yangın tatbikatı, gerçeğini aratmadı.

Tatbikat süreci, Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Serkan Yağcı başkanlığında kurulan acil kriz masasından takip edilerek organizasyonun başarıyla tamamlanması sağlandı.

hast6-002.jpg

Programdan haberi olmayan bazı hasta yakınlarının kısa süreli şaşkınlık yaşadığı tatbikatta Kaçkar İtfaiye Birliği ekipleri hasta kurtarma ve yangın söndürme işlemlerini sıfır hata ile bitirerek tam not aldı.

Sağlık ekipleri de olası yaralıları ve hastane personeli ile hastaların transferini en kısa sürede tamamlayacak organizasyonu başarıyla tamamladı.

hast5-002.jpg

Organizasyon sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Serkan Yağcı, tatbikatın başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, bilgi ve tecrübelerini yenileyerek geliştirme fırsatı bulduklarını söyledi.

İş Güvenliği Uzmanı Harun Yaşar da yapılan tatbikatın her yönüyle başarılı geçtiğini ifade ederek, destek veren birimlere teşekkür etti.

vid1.jpg

galeri.gif

hast4-003.jpg

hast3-003.jpg

hast2-002.jpg

hast1-005.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum