1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaçkar Hastanesi Doktoru hayatını kaybetti
Kaçkar Hastanesi Doktoru hayatını kaybetti

Kaçkar Hastanesi Doktoru hayatını kaybetti

Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Hakkı Yenilmez'in kardeşi, aynı hastanenin diyaliz hekimi Harun Yenilmez, hayatını kaybetti.

A+A-

Kaçkar Devlet Hastanesi doktoru Harun Yenilmez, Rize’de geçirdiği kalp ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Pazar Bölge Kaçkar Devlet Hastanesi diyaliz hekimi Ardeşenli Dr. Harun Yenilmez (54), Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan By-Pass ameliyatının ardından kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

yenilmez.jpg

Dr. Yenilmez için yarın Cuma Namazına müteakip Ardeşen Merkez Camiinde cenaze namazı kılınacak. Cenaze daha sonra Aşağıdurak Köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Kaçkar Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor İsmail Hakkı Yenilmez’in de kardeşi olan 3 çocuk babası Dr. Harun Yenilmez, geçmiş yıllarda AK Parti’den Rize Milletvekilliği Aday Adaylığı ile Ardeşen Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaptığı yazılı açıklamada, “Başarılı ve özverili çalışmalarıyla tüm hekimlerimize örnek olan doktorumuzun ölümü tüm sağlık camiamızı derinden üzmüştür. Kendisine rahmet diliyor, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Tüm sağlık camiamızın başı sağ olsun" dedi.

Bu arada merhum Yenilmez için yarın Cuma namazı öncesi görev yaptığı Kaçkar Devlet Hastanesinde saat 11.00'de bir tören düzenleneceği belirtildi . 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum
İlgili Haberler