1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaçkar Hastanesine sahil yolundan geçiş verildi
Kaçkar Hastanesine sahil yolundan geçiş verildi

Kaçkar Hastanesine sahil yolundan geçiş verildi

Sadece iç yoldan ulaşım sağlanan Pazar Kaçkar Bölge Hastanesine sahil yolundan geçiş güzergahı açıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, "Vatandaşlarımız daha iyi ve hızlı hizmet alacak" dedi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Kaçkar Bölge Hastanesine Sahil Yolu  tarafından da karayolu geçişi sağlandı. 

yol1-016.jpg

Çalışmaları yerinde inceleyen ve konuyla ilgili Pazar53 mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, "Hastane açıldığından beri ulaşım iç yoldan sağlanıyordu. Bu nedenle de sıkıntılar yaşanıyordu. Son 2 yıldır ise iç yolda da genişletme çalışmaları vardı. Bayağı bir sıkıntılar yaşandı. Bu nedenle de yaptığımız çalışmalar sonucu sahil yolundan hastanemize bir geçiş sağladık. Yine buraya bir cep koyduk. Bu şekilde vatandaşlarımız inşallah daha iyi bir hizmet alacak." dedi.

yol3-015.jpg

Çalıoşmaşlarına destek çıkanlara da teşekkür eden Başkan Basa, "Bu çalışmalarımıza destek çıkan ilk önce Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak ve Karayolları Bölge Müdürümüz Selahattin Bayramçavuş’a çok teşekkür ediyoruz. Çok büyük gayretler gösterdiler. Kendilerinden Allah razı olsun; sağ olsun, var olsunlar.  İnşallah bu hastanemize de vatandaşlarımız rahat bir giriş sağlar. Hem iç yol hem sahil yolundan hızlı bir şekilde hastanemize ulaşım sağlanacak. Daha sonraki yapılacak çalışmayla da buradan diğer tarafa da bir geçiş olur. Betonun kurumasından sonra kısa sürede yol hizmete geçecek. Karayollarının çalışması bitince de asfaltlama çalışması yapılacak. Bu şekilde vatandaşımızın hastaneye rahat şekilde girişi sağlanacaktır. " ifadelerini kullandı.

yol2-015.jpg

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum