1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Kahkaha yogası kanser için umut oldu
Kahkaha yogası kanser için umut oldu

Kahkaha yogası kanser için umut oldu

ABD'de kanser ve çeşitli sinir sistemi rahatsızlıklarında yardımcı tedavi olarak uygulanan kahkaha yogası Türkiye'de de deneniyor.

A+A-

Kahkaha yogası kanser hastalarına yeni umut oluyor. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde kanser hastaları ve çeşitli sinir sistemi rahatsızlıklarında yardımcı tedavi olarak uygulanan kahkaha yogası Türkiye'de de deneniyor.
Kahkaha yogası ile ruhsal rahatlama ve sağlıklı bir yaşam amaçlanıyor.
Antalya Lares Rixos Otel'de yapılan kahkaha yogası etkinliğine katılan misafirler keyifli vakit geçirdi. Yapılan egzersizlerle fiziksel rahatlamaya ulaşan misafirler toplu dans etkinliğinde eğlendi. Etkinliğin sonunda başarılı olanlara madalya takdim edildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar, kahkaha yogasının yurt dışında uzun süredir bilinen bir yardımcı tedavi yöntemi olduğunu bildirdi. Amacın stres yönetimi ve sağlıklı yaşam olduğunu bildiren uzmanlar, etkinliğin kişiye yaşam enerjisi veren bir takım çalışması olduğunu ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız