1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Kalkandere galip, Ardeşen mağlup
Kalkandere galip, Ardeşen mağlup

Kalkandere galip, Ardeşen mağlup

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele veren Rize takımlarından Kalkanderespor haftayı 3 puanla kapatırken Ardeşenspor Arhavi'de kaybetti.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig 2. hafta maçlarında Rize temsilcisi Kalkanderespor evinde kazanırken, Ardeşenspor deplasmanda mağlup oldu. 

Statü gereği aynı ilin temsilcilerinin, aynı hafta kendi evinde maç oynayamadığı ligde Kalkanderespor kendi evinde Kağızmanspor’u ağırladı. Zor da olsa maçı 1–0 kazanmasını bilen Kalkanderespor’un golünü ilk yarıda Ertan attı. Bu sonuçla Kalkanderespor, puanını 4’e çıkardı ve ligde 3’üncü sıraya yerleşti. 

Ligdeki diğer Rize temsilcisi Ardeşenspor ise geçtiğimiz hafta Bayazıtspor ile berabere kalan Arhavispor’a konuk oldu. Maçı 2-0 kaybeden Ardeşenspor, sıralamada 9. basamağa geriledi. 

Kalkanderespor gelecek hafta deplasmanda Kelkit Hürriyetspor’la karşılaşacak. Ardeşenspor ise kendi evinde Bingöl İl Özel İdarespor’u ağırlayacak.

39505

39506

39507

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum