1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Kalkavan'dan ŞOK iddialar
Kalkavan'dan ŞOK iddialar

Kalkavan'dan ŞOK iddialar

Rizespor Kulüp Başkanlığı'na aday olan ancak kongre günü sessizce kenti terk eden Hakan Kalkavan'dan gündemi sarsacak açıklamalar:

A+A-

Ç.Rizespor kulüp başkanlığı adaylığından son anda vazgeçen Hakan Kalkavan "Bakkal gibi kulüp idare edemezdim" dedi.
BENİ BAŞBAKAN GÖNDERDİ
Ç.Rizespor kulüp başkanlığı adaylığından son anda çekilerek Rize’den ayrılan Hakan Kalkavan “Bana Başbakan ricada bulundu. Ben de kabul ettim. Rize’ye geldiğimde 11 kişilik bir yönetim listesi elime verdiler. Ben kabul etmedim. Kendi listemle gelmek istedim. Onu kabul ettiremedim. Etmeyince ben de çekilmek zorunda kaldım” dedi.
BAKKAL GİBİ KULÜP İDARE EDİLMEZ
Yıllardır kulüplerde yöneticilik yaptığını söyleyen işadamı Hakan Kalkavan “Rizespor bakkal gibi idare ediliyor. Bir kişi 15 sene yöneticilik yapmaz. Yaparsa bunun altında başka şey ararım. Rize’nin yiyicisi çok. Önce Rizespor kulüp olmalı. Birilerinin emri altında olmamalı. Ben Rize’ye 6 milyon dolar ve kendi ekibimle geldim. Kadir Çakır yeni yönetimde benim yardımcım olacaktı. Sağlık sorunları vardı. O nedenle başkan olmayacaktı. Yardımcılığımı üstlenecekti şimdi ne oldu sağlık sorunları bitti mi? Birçok sporcuyu sattılar. Neyle nasıl kulüp başarılı olacak. Dileğim başarılı olur” dedi.
ÇAKIR BAYRAMOĞLU'NUN ORTAĞIDIR
AK Parti Rize milletvekili Ali Bayramoğlu’nu seçimden bir ay önce tanıdığını söyleyen Hakan Kalkavan “Beni Ali Bayramoğlu göndermedi. Zaten tanımazdım. Beni Başbakan aradı ve ricada bulundu. Ben de kabul ettim. Ali Bayramoğlu, Kadir Çakır’ın iş ortağıdır. Birlikte iş yapıyorlar. Benimle uzaktan yakından ilgisi yok. Rize’ye geldiğimde Kadir Çakır ile birlikte bana 11 kişilik bir liste verildi ve yönetime almam istendi. Ben bunu kabul etmedim. Seçime girsem kazanamayacağımı biliyordum ve çekildim” dedi.
HALUK ULUSOY KONGREYE GELECEKTİ
İş adamı Hakan Kalkavan Rizespor kongresine Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy’un da geleceğini söyleyerek “Federasyon başkanı benim dostum. Bana kongrede destek için gelecekti. Ancak bazı kişiler bunu istemedi. Biz hangi ülkede futbol oynuyoruz? Federasyon başkanımız kulübümüze gelecek, biz onu kabul etmeyeceğiz. Böyle bir anlayış olamaz. Federasyon başkanı ile kavgalı olamazsın. Ben burada siyaset yapmaya değil kulüp idare etmeye geliyordum” dedi.
BEN SİYASETCİ DEĞİLİM
Yıllardır çeşitli kulüplerde idarecilik yaptığını söyleyen Hakan Kalkavan “Ben Rizespor’u sildim. Rizeliyim. Sonuna kadar Rize’nin yanında olacağım ama Spor da değil. Rizespor maalesef bazı kişilerin eli altında. Kongrede aday olsaydım kazanma şansım yoktu. Ben de ayrılmak zorunda kaldım. Yiyicisi çok olan kulüpte işim olmaz” dedi. (Mustafa BAYRAK)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum