1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kambur, Hemşin Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı
Kambur, Hemşin Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı

Kambur, Hemşin Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı

12 yıl önce öğretmen olarak atandığı Hemşin'de çeşitli kademelerde görev alan Pazarlı eğitimci Ali Kambur, Hemşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı.

A+A-

2005 yılında öğretmen olarak atandığı Hemşin'de örgün ve yaygın eğitimin belli kademelerinde yönetici olarak görev yapan Ali Kambur, asaleten Hemşin Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

alikambur02.jpg

Hemşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kambur : "Amacımız Mehmet Akif'in bahsettiği neslini yetiştirmek yani iman, irfan, fazilet ve bilgi ile donanmış; karakterli, ahlaklı, kişilikli; vatanına, milletine ve dinine sahip çıkan, dahası bunları yüceltmek için tüm imkânları seferber eden bir gençlik yetiştirmektir. Eğer bir ülkenin geleceğinin güzel olmasını ve toplumun temellerinin daha sağlam olmasını istiyorsak mutlaka eğitimi çok önem vermemiz gerekir. Bu bilinçle ben ve ekibim azim ve gayretle çalışmaya sonuna kadar devam edeceğiz." dedi.

alikambur01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum