1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Kaptan Civelek Pazarspor kampını değerlendirdi
Kaptan Civelek Pazarspor kampını değerlendirdi

Kaptan Civelek Pazarspor kampını değerlendirdi

Erzurum’da 2. etap çalışmalarına devam eden Pazarspor’da takım kaptanı Aykut Civelek kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi.

A+A-

Kaptan Civelek, yeni sezon hazırlıklarına aralıksız ve yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “Sabah ve akşam olmak üzere günde iki idman yapıyoruz. Çalışmalar oldukça yoğun geçiyor. Ufak tefek sakatlıklar da oluyor ama keyifler, moraller yerinde. Tüm arkadaşlarımız hocalarımızın eşliğinde istekli ve arzulu bir şekilde çalışıyorlar. Sezona iyi başlayabilmek için kamp sürecini de iyi çalışarak geçirmemiz lazım. Bunun için de tüm takım elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Civelek, Pazarspor’un ligin tecrübeli ekiplerinden biri olduğunu da kaydederek, “Kadromuz oturmuş, ekip birbirini tanıyor. Kenetlenerek ligde iyi işler başaracağız inşallah. Taraftarımızın da desteğiyle iyi bir sezon geçirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

PAZARSPOR 2 HAZIRLIK MAÇINI DA KAYBETTİ
Bu arada Erzurum’da kamp çalışmalarını sürdüren Mavi Beyazlılar ilk hazırlık maçında Yomraspor’a 1-0 mağlup olurken ikinci hazırlık maçını oynadığı Karagümrük’e de 2-1 yenildi. 2. etap Erzurum kampının Cumartesi günü sona ereceği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız