1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. KARADENİZ KADININDAN 75 KİLOLUK KABAK!
KARADENİZ KADININDAN 75 KİLOLUK KABAK!

KARADENİZ KADININDAN 75 KİLOLUK KABAK!

Karadeniz kadını tabirinin yegane örneklerinden 83 yaşındaki Elmas Öztürk'ün yetiştirdiği 75 kiloluk kabak, ilgi odağı oldu!

A+A-

83 yaşındaki Elmas nine, Karabayır Bağları’nda yetiştirdiği 75 kiloluk kabak ile dikkat çekiyor.

1958 yılında Trabzon’un Of ilçesinden Eskişehir’e taşınan 83 yaşındaki Elmas Öztürk, yaşına rağmen ürettiği ürünler ile Karadeniz kadını tabirinin yegane örneklerinden.

kabak2.jpg

Toprakla uğraşmayı çok seven Elmas Öztürk, Eskişehir’in Karabayır Bağları’ndaki 600 metrekarelik bahçesinde, hünnaptan üzüme, Trabzon hurmasından kabak, incir ve elmaya kadar birçok meyve ve sebze yetiştiriyor.

Ürünlerinde kimyasal hiçbir madde kullanmayan Elmas Öztürk, yetiştirdiği ürünleri ise kendisi yemeyip etrafındaki insanlara dağıtıyor.

kabak1.jpg

75 kiloluk kabağı görenlerin şaşkınlık içerisinde kaldığını belirten Öztürk, insanların “Bu kabak gerçek mi?” tepkisiyle şaşkınlıklarını dile getirdiğini söyleyerek, insanların kabakla birlikte fotoğraf çektirdiğini anlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız