1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Karaman, 'Penaltı golüyle yenilmek çok üzücü!'
Karaman, 'Penaltı golüyle yenilmek çok üzücü!'

Karaman, 'Penaltı golüyle yenilmek çok üzücü!'

Beşiktaş'a 9 kişi kaldığı maçta penaltı golüyle yenilen Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman duygularını bu şekilde ifade etti:

A+A-

Maçın ardından Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, forvet mevkiinde Deniz ve Kweuke’nin yokluğundan dolayı maça sıkıntılı başladıklarını belirterek, "Maç öncesi bu iki oyuncunun olmaması bizim için bir dezavantajdı. İlk yarıda iyiydik ama hücumda daha iyi olabilirdik. İlk devre golü bulabilirdik. Maçın ikinci devresinde iki kırmızı kartla oyunda dokuz kişi kaldık. Beşiktaş şampiyonluğa oynayan bir takım. Direnç gösterdik. Penaltı golüyle mağlup olmak üzücü. Takım kaptanımız 1. dakikada sarı kart görmesi yanlış, daha dikkatli olmalıydık. 11’e 11 sahada olsaydık bu maçın sonucu farklı olabilirdi. Bu mücadelemizin puansız kalması üzücü oldu. İyi bir takım olma yolunda kararlıyız. Bundan böyle daha iyi oynayıp kazanacağız. Bunu takımımız sahada gösterdi. Oyuncularımız daha dikkatli olmalıydı. Kırmızı kart olmasa son 20 dakika çok farklı olacaktı. Kişilerle işimiz yok, biz bir takımız. Rizespor gelişim gösteriyor. Daha iyi olacağız. Evimizde kazanamama durumunu kabul etmiyorum” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Harika ve önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Maça çok etkili başlayamadık. Kağıt üzerinde iyiyiz ama futbol böyle değil. İlk devrede çok gereksiz fauller yaptık. Rakip duran toplarla etkili oldu. Devre arası tavrımızı belirledik. İlginç bir ikinci yarı oldu. İlk kırmızı kartla ilgili yorum yapamam uzaktaydım. İkinci kırmızıyı da izlemem gerekir. Ama tehlikeli bir hareketti. Bence hakem haklıydı. Birçok ligde ilk yarılar daha sıkı geçiyor. İkinci devreler daha açık oynanıyor. Galibiyetten dolayı mutluyuz. Önemli bir galibiyet aldık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum