1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Karaman: Gelecek senenin planlamasını yapacağız
Karaman: Gelecek senenin planlamasını yapacağız

Karaman: Gelecek senenin planlamasını yapacağız

Ligin bitimine 2 hafta kümede kalmayı garantileyen Rizespor'un hocası Karaman: "Öz eleştiri yaparak, gelecek senenin planlamasını iyi yapmalıyız!'

A+A-

Süper Lig'in 32. haftasında Rizespor, kendi sahasında Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek, ligin bitimine 2 hafta kala ligde kalmayı garantiledi. 
Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Hayırlısı olsun hepimize. Önemli bir maçtı. Aradaki farkı 8 puana çıkarttık. Lige nasıl başladığımızı biliyoruz. Değişik süreçlerden geçtik. Buradan öz eleştiri yaparak, gelecek senenin planlamasını iyi yapmamız gerekiyor. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Ne olursa olsun, bu maçı oynamak gerçekten çok zordu. Yiyeceğimiz bir gol çok şeyi değiştirebilirdi. Nihayetinde mutlu sona ulaştık. Tüm şehre teşekkür ediyorum” dedi.

Akhisar Belediyespor Teknik Sorumlusu Roberto Carlos ise, takımını beğenmediğini dile getirerek, “Daha önce söylediğim gibi rakip takım çok iyi oynadı. Üç puana ihtiyacı vardı. Buna göre oynadılar. Bizim oyunumuz sonuç vermedi. Takımımı hiç beğenmedim. Bizim takım rakibin gollerini kolaylaştırdı. Biz bu maça odaklanmıştık. Kazanmak için çıktık. Ligde kalmış olmanın verdiği bir rahatlık vardı. Rakip takım bizden daha istekli oynadı ve kazandılar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum