1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Karaman'ın mazereti, rakibin 10 kişi kalması!
Karaman'ın mazereti, rakibin 10 kişi kalması!

Karaman'ın mazereti, rakibin 10 kişi kalması!

4-1 önde olduğu maçın son dakikalarında üst üste yediği 2 golle skoru riske sokan Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, rakibin 10 kişi kalmasının konsantrasyonlarını bozduğunu söyledi! İşte Karaman'ın maç sonrası o açıklaması:

A+A-

TFF 1. Lig'in 4. hafta maçında Altınordu'ya konuk olan Çaykur Rizespor, rakibini 4-3 mağlup etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Oyunun genelinde rakibin 10 kişi kalması normalde bizim takımın oyun anlamını geliştirmesi gerekirken oyun disiplininden uzaklaştırdı bizi. Yediğimiz son gol kaleci Gökhan'a yakışmadı. Bu bize çok güzel bir ders oldu. 11'e 11 oynarken daha dinamik ve disiplinli bir takım görüntüsü verdik. Altınordu ligin en genç takımı, biraz daha deneyimli oyuncuları olsa lige damgasını vurur. Bu maçta önemli olan 3 puandı” diye konuştu. 

hocalar-004.jpg

Rizespor'a 4-3 mağlup olan Altınordu'da ise Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maçın ilk bölümünü iyi tamamladıklarını ancak Erdoğan'ın gördüğü kırmızı kartın dengelerini bozduğunu ifade etti.

Eroğlu, “Maçtan önce iyi hazırlandığımızı söylemiştim. İlk yarı 4-5 net pozisyonumuz vardı, değerlendiremedik. Vuruştaki beceri maçın skorunu etkileyebiliyor. Golden sonra bir reaksiyon verdik. İlk yarı bitene kadar ceza sahasına girişlerimiz vardı ama golü atamadık. Maçın ilk bölümü iyi gidiyordu. Kırmızı kart dengemizi bozdu. Skor 2-0 oldu 2-2'yi yakalayabilirdik ama olmadı. Rakibi yakalamak kolay değildi” ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar hakemleri hiç eleştirmediğini hatırlatan Eroğlu, “Hakem bugün kararlarıyla maçın önüne geçti. Her zaman yerli oyuncularımızla, oyunumuzla övülen bir takımız. Destek istemiyoruz ama görülen hareketlerde düdük çalınmasını istiyoruz. Bu maçta kaybetsek de çok şey kazandık” diye konuştu.

Kaleci Berke'nin yediği golleri de değerlendiren Hüseyin Eroğlu, “Berke'nin gollerde yapacağı çok bir şey yoktu. Yaşı genç olmasına rağmen performansı iyi. Golleri sadece Berke değil takım yedi” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum