1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karavin'e son görev
Karavin'e son görev

Karavin'e son görev

Geçtiğimiz gece hayatını kaybeden AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı yağmur ve yoğun kalabalık nedeniyle cami içerisinde kılındı

A+A-

Geçtiğimiz gece hayatını kaybeden AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin bugün ikinde namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

karavin001.jpg

Cenaze namazı yağmur ve yoğun kalabalık nedeniyle cami içerisinde kılındı.

karavin002.jpg

 Aort damarının yırtılması nedeni ile Trabzon KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi gören AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin geçtiğimiz gece hayatını kaybetmişti. Karavin için bugün ikindi namazının ardından Rize Sahil Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Namaza eski Gümrük ve Ticaret Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı başta olmak üzere çok sayıda siyasi, bürokrat ve sevenleri katıldı. 

karavin003.jpg

Cenaze namazı yağmur ve yoğun kalabalık nedeniyle cemaatin cami bahçesine sığmaması nedeniyle Karavin’in tabutu cami içerisine getirildi. Cenaze namazı cami içerisinde kılındı. Karavin cenaze namazının ardından Kale Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi. 48 yaşındaki evli ve iki çocuk babası olan Karavin çevresi tarafından sevilen bir kişiydi. Karavin’in ani ölümü şehirde üzüntüye neden oldu.

video1.png


KARAVİN'E SON GÖREV paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız