1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karı koca yarım saat arayla öldü!
Karı koca yarım saat arayla öldü!

Karı koca yarım saat arayla öldü!

Rize'de yarım saat arayla dün hayatlarını kaybeden yaşlı çift bugün Derepazarı ilçesinde son yolculuklarına birlikte uğurlandı.

A+A-

Rize merkeze bağlı Reşadiye Mahallesi'nde yaşayan Rize Belediyesi Özel Kalem Eski Müdürü Zekeriya Tüfekçi’nin annesi 75 yaşındaki Esma Tüfekçi, dün evinde rahatsızlandı.

cen3-007.jpg

Bunun üzerine eşi Selahattin Tüfekçi (86) 112 Acil Servisi arayarak eşi için yardım istedi. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Esma Tüfekçi, olay yerine gelen ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ambulanstaki müdahale sırasında eşi için "Ben onsuz yaşayamam" dediği öğrenilen Selahattin Tüfekçi, hastaneye gitmek üzere kendi aracını çalıştırdığı sırada rahatsızlandı. Eşinden yaklaşık yarım saat sonra kalp krizi geçirdiği öğrenilen Selahattin Tüfekçi ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

cen2-009.jpg

Tüfekçi çifti, kaldırıldıkları hastanelerde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün hayatlarını kaybetti. 

Yarım saat ara ile hayatlarını kaybeden Tüfekçi çifti için bugün Derepazarı ilçesinde ikindi namazı sonrasında belediye binası önünde cenaze namazı kılındı.

cen1-009.jpg

Anne Esma Tüfekçi'nin cenaze namazını oğlu Zekeriya Tüfekçi kıldırdı.

Çift kılınan cenaze namazının ardından Derepazarı ilçesi Merkez Mahallesi'nde toprağa verildi. Çiftin cenazesine siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum