1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kayıp Nehir'i derede arayan akrabaları da boğulma tehlikesi geçirdi
Kayıp Nehir'i derede arayan akrabaları da boğulma tehlikesi geçirdi

Kayıp Nehir'i derede arayan akrabaları da boğulma tehlikesi geçirdi

Derede kaybolan Nehir'i aramak için Fırtına Deresi'ne girdiler, sulara kapılarak boğulma tehlikesi yaşadılar

A+A-

Rize'nin Ardeşen ilçesinde geçtiğimiz ay Tunca deresinde dereye düşerek kaybolan Nehir Zenginal’i aramak için dereye giren 2 kişi dere sularına kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. 

nehir1-001.jpg

Tunca Deresi'ne düşen kardeşinin kara lastiğini alırken dengesini kaybederek dereye düşen 11 yaşındaki Nehir Zenginal’i aramak için aralarında Nehir’in babasının da bulunduğu 3 kişi Tunca Deresi'nin Fırtına Deresi'ne bağlandığı noktada arama faaliyeti başlattı.

Arama sırasında Adem Zenginal ve Muhammet Zenginal dere sularına kapılarak boğulma tehlikesi yaşadı. Kaybolan kızın babası Kadir Zenginal ise çevredeki vatandaşlardan ve 112 Acil Servis ekiplerinden bunun üzerine yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan ilk müdahalelerden sonra Muhammet Zenginal Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Adem Zenginal ise Rize Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Boğulma tehlikesi geçiren şahısların hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız