1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaymakam Aslan'a veda ziyaretleri
Kaymakam Aslan'a veda ziyaretleri

Kaymakam Aslan'a veda ziyaretleri

Pazar'da, tayini Osmancık ilçesine çıkan Kaymakam Selçuk Aslan’ı Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri makamında ziyaret etti.

A+A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu Müdürü Reşat Önder, Müdür Yardımcısı Nurten Bank, öğretmenler Burçak Sevindik ve Özlem Memişoğlu ile Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri Kaymakam Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret etti.

kay1-002.jpg

Öğretmen ve öğrenciler Kaymakam Aslan’a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek yeni atandığı Osmancık Kaymakamlığı görevinde başarı dilediler. 

Kaymakam Aslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Özel Eğitim Sınıflarımızda öğrenim gören en özel öğrencilerimiz hem aileler hem de eğitim sektörünün yönetim paydaşları olarak bizlerin kıymetlileridir. Onların eğitim seviyelerindeki olumlu yönde her ivme bizleri sonsuz mutlu kılmaktadır. Bu konuda öğretmenlerimize özverileri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum