1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaymakam Terzi'den Pazar İlçe Stadında inceleme
Kaymakam Terzi'den Pazar İlçe Stadında inceleme

Kaymakam Terzi'den Pazar İlçe Stadında inceleme

Pazarspor'un 2. yarı maçlarını kendi stadında oynamak için destek ziyaretinde bulunduğu Kaymakam Ayhan Terzi, Pazar İlçe Stadının son durumunu inceledi.

A+A-

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, çim ve tribün yenileme çalışmaları süren Pazar İlçe Stadı ile yapımı devam eden Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. 

stat1-002.jpg

İnşaat firması yetkilileri ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya'dan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Kaymakam Terzi, Pazar ilçe Stadı’nın bir an önce tamamlanarak Pazarspor’un hizmetine sunulması için çaba gösterdiklerini ifade etti.

proje2-007.jpg

Pazarspor yöneticilerinin hafta başında kendisini ziyaret ettiklerini hatırlatan Kaymakam Terzi, takımın bulunduğu zor konumdan kurtulması için, iç saha maçlarını kendi stadında oynamasının büyük avantaj olacağını kaydetti.

proje3-005.jpg

Pazarspor’un, taraftarının da desteği ile bu sıkıntıdan kurtulup üst sıralar için mücadele edeceğine inandığını söyleyen Kaymakam Ayhan Terzi, ilk iç saha maçına yetişmese bile sonraki müsabakaların burada oynanması için çalışacaklarını ifade etti.

proje4-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum