1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaymakamın Fırtına Vadisinde zipline keyfi
Kaymakamın Fırtına Vadisinde zipline keyfi

Kaymakamın Fırtına Vadisinde zipline keyfi

Dünyaca ünlü turizm bölgesi olan Fırtına Vadisinde zipline sezonu başladı. Her gün yüzlerce yerli ve yabancı turist muhteşem Fırtına Deresinin manzarasında zipline yapma fırsatı buluyor.

A+A-

Çamlıhemşin Kaymakamı Okan Daştan, 100 metre uzunluğunda ve yerden 10 ile 20 metre yüksekliğinde Fırtına deresinin üzerinde kurulan ziplinede, gösteri amaçlı deneme yaptı.

zipline3-001.jpg

Zipline aktivitelerinin yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çektiğini belirten Kaymakam Daştan, “Adrenalin tutkunları Fırtına Vadisinde zipline yapmadan gitmiyor. Fırtına vadisinden geçerken zipline sporu yapmaya mutlaka gelin ve bu manzara karşısında bu adrenalini yaşayın” dedi.

zipline2-001.jpg

Çamlıhemşin'de Fırtına deresinin üzerine bir işletmeci tarafından kurulan zipline tesisatı ile turistlere adrenalin dolu dakikalar yaşatan turizmci Ali Demirkıran, “Dünyada meşhur olan zipline Karadeniz Bölgesinde de meşhur oldu. Normalde bu tesisat 10 tondan fazla yük çeker. Gayet emniyetli ve sağlam. Bugüne kadar da hiçbir kaza olmadı” ifadelerini kullandı.

zipline1-001.jpg

Turistler gidiş-geliş olarak kurulan zipline hattından doğa harikası Fırtına Vadisini havadan izleme imkanı buluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız