1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kazada ağır yaralanan minik Furkan sağlığına kavuştu
Kazada ağır yaralanan minik Furkan sağlığına kavuştu

Kazada ağır yaralanan minik Furkan sağlığına kavuştu

Pazar'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Aktepe İlkokulu öğrencisi Furkan, 1 aylık tedavinin ardından sağlığına kavuştu.

A+A-

PAZAR53
Rize’nin Pazar İlçesinde 1 ay önce meydana gelen trafik kazasında kafasından aldığı darbe ile ağır yaralanan Aktepe İlkokulu 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Furkan Sazkaya, yapıla tedavilerin ardından sağlığına kavuştu.  

furkan.jpg

Kaza sonrası durumunun kötü olması ve başka bir hastalığının da nüksetmesi nedeniyle helikopter ambulansla nakli gereken Furkan’ın imdadına Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel yetişmişti.

AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce’yi arayıp yardım isteyen Yüksel, ilçe başkanı ve ardından da Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın da devreye girmesiyle kaldırılan hava ambulansıyla Ankara’ya nakledilmişti.

1 ayı aşkın tedavisi devam eden Furkan, sağlığına kavuşurken, şimdi okula döneceği günü iple çekiyor.

furkan2.jpg

Diğer çocuklarıyla birlikte Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel’i makamında ziyaret ederek teşekkürlerini sunan 3 çocuk annesi Emine Sazkaya, eşinin evi terk etmesi nedeniyle zor şartlar altında tek başına çalışarak geçindiklerini ifade ederek, “Trafik kazası sonrası bir anda dünyamız yıkıldı. Allah razı olsun başkanlarımız, vekilimiz bizlerin elinden tuttular. Tedavi için ambulans helikopter kaldırıldı. Çocuğumun başka bir rahatsızlığı da vardı. Durumumuz iyi olmadığı için tedavisini yaptıramıyorduk. Kaza sonrası o hastalığı da tedavi altına alındı. Devletimizden, bize destek olan herkesten Allah razıu olsun.” dedi.

furkan1.jpg

Minik Furkan’ı kaza geçirdiği andan itibaren sürekli taki,p eden Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel ise yaptığı açıklamada, “Bugün çok mutluyuz. Allah’a şükür Furkan’ımız iyileşti, sağlığına kavuştu. Birkaç gün sonra da okuluna, arkadaşlarına kavuşacak. Bu anlamda bizlere destek çıkan , Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak, AK Parti İlçe Başkanımız Nurettin İnce ve destek sağlayan herkese aile adına ben de teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Kaynak: www.pazar53.com)

İLGİLİ HABER: PAZAR'DA MİNİBÜS DEVRİLDİ: 13 YARALI

video1.png


Kazada ağır yaralanan minik Furkan sağlığına... paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum