1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Kendi Trabzonsporlu, kafası Beşiktaşlı!
Kendi Trabzonsporlu, kafası Beşiktaşlı!

Kendi Trabzonsporlu, kafası Beşiktaşlı!

Trabzonspor’lu olmasına rağmen saçlarının yalnızca yarısının beyazlaması nedeniyle ismi, ‘Beşiktaş görünümlü Trabzonsporlu’ya çıktı!

A+A-

RECEP ERGİN
Gümüşhaneli 43 yaşındaki Ernail Çiçek, Trabzonspor’lu olmasına rağmen saçlarının yalnızca yarısının beyazlaması nedeniyle ‘Beşiktaş görünümlü Trabzonsporlu’ yorumlarına neden oluyor.

Kent merkezinde şoförlük yapan Çiçek’in gür ve siyah saçları iki yıl önce beyazlamaya başladı. İlk önce babası ve amcalarında olduğu gibi saçlarının tamamının beyazladığını zanneden Çiçek, aynaya baktığında saçlarının yarısının beyaz, yarısının siyah olduğunu fark etti.

fanatik2.jpg

Uzun boyu nedeniyle dikkatli bakılmadığı sürece fark edilmeyen saçının beyazlamasının ırsi olduğunu ifade eden Çiçek, gür ve siyah bir saça sahip olduğunu fakat iki yıldan beri yavaş yavaş beyazlayan saçlarının dik kesitte bir tarafının tamamen beyazladığını, diğer tarafının beyazlamadığını söyledi.

Gümüşhane-Trabzon arasında yolcu taşımacılığı yaptığını ve stresli bir yaşamı olduğunu kaydeden Çiçek, saçlarının geldiği halin sebebini ise strese bağladı.

Çevrede bu durumun çok dikkat çektiğini, insanların bazen boya olup olmadığını da sorduklarını ifada eden Çiçek, bu soruya cevap olarak ‘tamamen orijinal’ dediğinde insanların şaşırdığını söyledi.

fanatik1.jpg

İşi gereği sürekli Trabzon’a gittiğini, Gümüşhane’de de sürekli seyahat halinde olduğunu dile getiren Çiçek, çevrede kendisi gibi saçı beyazlayan başka bir insan görmediğini de sözlerine ekledi.

Çiçek, bugüne kadar bu durumu hiç araştırmadığını ve merak etmediğini belirterek, “Babamın, dedemin ve amcamın saçları tamamen beyazdı ama bizimki biraz farklı oldu, yarısı siyah, yarısı beyaz oldu” dedi.

20 yıldan fazla bir süredir Çiçek’i traş eden berberi Bahattin Okumuş ise çizgiyle çizilmiş gibi saçlarının bir tarafındaki saçları beyazlayan diğer tarafı beyazlamayan Çiçek gibi başka bir müşterisinin olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız