1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kılıçdaroğlu meclis üyelerini Ankara'ya davet etti
Kılıçdaroğlu meclis üyelerini Ankara'ya davet etti

Kılıçdaroğlu meclis üyelerini Ankara'ya davet etti

Rize ziyaretinde yarım saat İl Genel Meclisindeki 3 CHP'li üyeyi kabul ederek değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, kendilerini Ankara'ya davet etti.

A+A-

Osman Nuri Hasçelik, yaptığı yazılı basın açıklamasında Rize İl Genel Meclisinin CHP’li diğer üyeleri; Mustafa Buçan ve Erkan Ataman ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarım saat konuğu olduklarını ve bu süre içerisinde gerek teşkilatla ilgili ve gerekse Rize’nin sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını açıkladı.

chpmecli2.jpg

Hasçelik, yaptığı açıklamada, “Sayın genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu,  2 günlük Rize programı dâhilinde çayın sorunlarının anlatıldığı, sorunların giderilmesi noktasında yapılması gerekenlerin ele alındığı çay paneli formundan önce Fındıklı, Ardeşen, Pazar ve Çayeli ilçelerine yaptığı ziyaretlerin akşamı, kaldığı otelde verilen yemekten sonra 22.30-23.00 arası biz İl Genel Meclis Üyelerini özel olarak kabul etti. Yapılan görüşmemizde özellikle meclisin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çok samimi ve içten bir karşılama ile ağırlandık. Bizlerin olaylar karşısındaki duyarlılığımıza hayran kaldı. Bizdeki bu heyecanın tüm teşkilat nezdinde olması gerektiğini vurguladı. Bizler de Rize'nin sorunlarını bire birde sayın genel başkanımızla görüşmek ve paylaşmak fırsatını bize sunduğu için kendisine teşekkür ederiz. Hem Rize'nin hem de parti örgütlerinin durumu hakkında bilgi alan Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, İl Genel Meclis üyelerini mayıs ayında Ankara'ya davet etti. Genel merkezde yapılacak olan toplantıda ülke genelinde CHP İl Genel Meclis üyelerinin yer alacağını vurguladı. Rize'ye çok önem verdiğini onda görmek bize ayrı bir heyecan verdi. Kendilerine Rize'ye yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ederiz." dedi.

chpmecli1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız