1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kitap okudu, 500 TL kazandı
Kitap okudu, 500 TL kazandı

Kitap okudu, 500 TL kazandı

Kitap okuma ve bilgi yarışmasında Pazar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi il ikinciliğini elde etti.

A+A-

Ufka Yolculuk Derneğinin ülke genelinde düzenlemiş olduğu “Ümmet olmadan sünnet olmaz” adlı kitap okuma ve bilgi yarışmasında Pazar İmam Hatip Ortaokulu 5/B sınıfı öğrencilerinden Fatmagül Cihan, 11-14 yaş kategorisinde Rize il ikincisi oldu.

ktp-003.jpg

Okul koordinatörlüğünü Muhammet Özyanık’ın gerçekleştirdiği yarışmada 90 soru üzerinden 86 soruyu doğru cevaplandırarak dereceye giren Cihan, bundan önce de mangala yarışmasında il ikincisi olmuştu.
 
Öğrenci velisi Fen Bilgisi Öğretmeni Şenol Cihan; “Kızım 500 TL’lik bir ödül aldı. Aldığı ödülün maddi bir kıymeti yoktur. Önemli olan kitap okuyan bir toplum olma yolunda ne kadar yol aldığımızdır. Milli ve manevi değerlerine bağlı okuyan bir nesil yetiştirme yolunda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız